«Ρε αλήτες! Δεν ντρέπεστε ρε κωλ@@παιδα; Για να κλέψεις λεφτά;» – Οργισμένο ξέσπασμα από τον Αντώνη Κανάκη στο πλατό των Ράδιο Αρβύλα

29 Νοεμβρίου, 2023


Σε ένα ασύλληπτο ξέσπασμα προχώρησε ο Αντώνης Κανάκης το βράδυ της Τρίτης 28/11 μέσα από την εκπομπή Ράδιο Αρβύλα που προβάλλεται για ακόμα μια επιτυχημένη χρονιά μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Ο παρουσιαστής λοιπόν, με αφορμή τις “φάρσες” που κάνουν άγνωστοι σε ανθρώπους της μεγαλύτερης ηλικίας εμφανίστηκε στο πλατό οργισμένος.Ανέφερε πως τον ενημέρωσε σχετικά μια φίλη του, λέγοντας του πως καλο…

...ύν ηλικιωμένους και με την πρόφαση πως τα παιδιά τους είχαν ατύχημα, τους παίρνουν χρήματα.Το ξέσπασμα του Αντώνη Κανάκη στον αέρα του ΑΝΤ1«Ρε σεις, αυτές οι απάτες που κάνετε ρε αλήτες...Σήμερα μου το έλεγε μια φίλη μας εδώ. Δεν ντρέπεστε ρε κωλ@@παιδα; Δηλαδή πραγματικά γιατί...

Σε ένα ασύλληπτο ξέσπασμα προχώρησε ο Αντώνης Κανάκης το βράδυ της Τρίτης 28/11 μέσα από την εκπομπή Ράδιο Αρβύλα που προβάλλεται για ακόμα μια επιτυχημένη χρονιά μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Ο παρουσιαστής λοιπόν, με αφορμή τις “φάρσες” που κάνουν άγνωστοι σε ανθρώπους της μεγαλύτερης ηλικίας εμφανίστηκε στο πλατό οργισμένος.

Ανέφερε πως τον ενημέρωσε σχετικά μια φίλη του, λέγοντας του πως καλούν ηλικιωμένους και με την πρόφαση πως τα παιδιά τους είχαν ατύχημα, τους παίρνουν χρήματα.

Το ξέσπασμα του Αντώνη Κανάκη στον αέρα του ΑΝΤ1

«Ρε σεις, αυτές οι απάτες που κάνετε ρε αλήτες…Σήμερα μου το έλεγε μια φίλη μας εδώ. Δεν ντρέπεστε ρε κωλ@@παιδα; Δηλαδή πραγματικά γιατί μόνο αυτή είναι η λέξη. Παίρνετε τους ηλικιωμένους ανθρώπους, τους γονείς και τους λέτε για τα παιδιά τους ότι θα τους ακρωτηριάσουν τα πόδια και χρειάζονται χρήματα; Δεν ντρέπεστε ρε κωλ@@@παιδα; Δηλαδή πραγματικά! Θα μείνει στον τόπο κανένας άνθρωπος ηλικιωμένος, όταν τα ακούει ξαφνικά αυτά για το παιδί του. Μα πόσο βλάκες μπορεί να είστε; Δηλαδή, ρε παιδί μου, πόσο βλάκας είσαι ρε άνθρωπε μου;», ανέφερε αρχικά ο Αντώνης Κανάκης.

«Παίρνεις τηλέφωνο την γιαγιάκα για να της πεις ότι στο παιδί της ακρωτηριάζεται το πόδι για να της κλέψεις λεφτά;» συμπλήρωσε επίσης ο παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα.

Η ανακοίνωση που έκανε νωρίτερα

Το βράδυ της Τρίτης 28/11, ωστόσο τα πράγματα δεν ήταν εύκολα για την τριάδα των παρουσιαστών. Την Δευτέρα 27/11, ο Αντώνης Κανάκης ανακοίνωσε τις “απώλειες” δύο εκ των συνεργατών τους (δείτε εδώ αναλυτικά), για λόγους υγείας, όμως σήμερα αποκάλυψε πως ούτε εκείνος αισθάνεται καλά.

Μάλιστα, ενώ προσπαθούσε να δώσει κουράγιο στον εαυτό του και στους τηλεθεατές, έκανε πως λιποθυμάει, με το κεφάλι του να πέφτει στο γραφείο μπροστά του, δείχνοντας έτσι την κούραση που τον έχει καταβάλει πλήρως. Οι συνεργάτες του, βέβαια, προσπάθησαν να τον “ανεβάσουν” λίγο με τα υποστηρικτικά τους λόγια.

«Σας το λέμε από χθες. Το αποδεκατισμένο Ράδιο Αρβύλα. Τι ήθελα να πανηγυρίζω χθες ότι εμείς οι γέροι στεκόμαστε, ενώ οι πιτσιρικάδες είναι όλοι άρρωστοι σπίτι; Σήμερα και το αγόρι αυτό είναι τέζα. Βρισκόμαστε όμως εδώ γιατί υπάρχει ηρωισμός στις καρδιές μας», ανέφερε αρχικά ο Αντώνης Κανάκης, με τον Χρήστο Κιούση να του επισημαίνει: «Παρ’ ότι τέζα είσαι πάρα πολύ ωραίος».

«Σ΄ ευχαριστώ Χρήστο γιατί μου δίνεις ένα boost στο ηθικό μου, γιατί κατά άλλα σέρνομαι. Όλα θα πάνε καλά. Νομίζω όμως ότι θα την βγάλουμε μια χαρά την εκπομπή», απάντησε ο ίδιος και έπεσε πάνω στο γραφείο του, κάνοντας το πλατό να γελά.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.