Όλα τα βλέμματα στο καλλίγραμμο σώμα της Σταματίνας Τσιμτσιλή – Με crop πουκάμισο και στενό μαύρο τζιν

28 Νοεμβρίου, 2023


Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει ένα αρκετά πιεσμένο πρόγραμμα, καθώς ξυπνάει από νωρίς τις καθημερινές με σκοπό να προετοιμαστεί για την εκπομπή της ”Happy Day”, ενώ στη συνέχεια ακολουθούν οικογενειακές υποχρεώσεις.Πρόσφατα ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr εντόπισε την κομψή παρουσιάστρια σε μία βόλτα της στο κέντρο της Αθήνας, καθώς περπατούσε στο δρόμο έχοντας μια ξανθιά γυναίκα στο πλευρό τ…

...ης.Η βόλτα της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο κέντρο της ΑθήναςΌλα τα βλέμματα στράφηκαν στο look της Σταματίνας Τσιμτσιλή, η οποία φόρεσε στενό μαύρο τζιν συνδυάζοντας το με crop πουκάμισο με φερμουάρ. Το σύνολό της θα πρέπει να πούμε, πως ανέδειξε απόλυτα της απίστευτες αναλογίες,...

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει ένα αρκετά πιεσμένο πρόγραμμα, καθώς ξυπνάει από νωρίς τις καθημερινές με σκοπό να προετοιμαστεί για την εκπομπή της ”Happy Day”, ενώ στη συνέχεια ακολουθούν οικογενειακές υποχρεώσεις.

Πρόσφατα ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr εντόπισε την κομψή παρουσιάστρια σε μία βόλτα της στο κέντρο της Αθήνας, καθώς περπατούσε στο δρόμο έχοντας μια ξανθιά γυναίκα στο πλευρό της.

Η βόλτα της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο κέντρο της Αθήνας

Όλα τα βλέμματα στράφηκαν στο look της Σταματίνας Τσιμτσιλή, η οποία φόρεσε στενό μαύρο τζιν συνδυάζοντας το με crop πουκάμισο με φερμουάρ. Το σύνολό της θα πρέπει να πούμε, πως ανέδειξε απόλυτα της απίστευτες αναλογίες, που έχει η παρουσιάστρια! (δείτε την εδώ με casual outfit στο γήπεδο).

Σταματίνα  Τσιμτσιλή - Βόλτα
Σταματίνα Τσιμτσιλή  - Κέντρο Αθήνας

«Είχε κάνει τον πιο σκληροπυρηνικό, απρεπή και άδικο σχολιασμό για την εμφάνισή μου»

Την Τρίτη (28/11) η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρθηκε μέσα από την εκπομπή της στο Happy Day σε μια ιστορία του παρελθόντος της, καθώς ως δημόσιο πρόσωπο έχει δεχτεί πολλά και διαφορετικά σχόλια όλα αυτά τα χρόνια.

Αυτή τη φορά η γνωστή παρουσιάστρια θυμήθηκε ένα σχόλιο, που είχε δεχτεί από γνωστό παρουσιαστή, που έχει κάνει τη δική του επιτυχία, ωστόσο είχε κρίνει άκομψα την εξωτερική εμφάνιση της παρουσιάστριας (δείτε την εδώ με το μίνι μωβ φόρεμα στη γιορτή της).

Όπως τόνισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή αφήνει πίσω της τον εν λόγω σχολιασμό. Σε καμία περίπτωση η παρουσιάστρια δε θέλησε να αναφέρει το όνομα του παρουσιαστή, ωστόσο αρκέστηκε να πει, πως ο συγκεκριμένος ήταν υπέρμαχος κατά του σeξισμού.

«Ο καθένας θυμάται χοντράδες, που έχουν ακουστεί για αυτόν, απλά με τα χρόνια, επειδή και εσύ μπορεί αντίστοιχα να έχεις πει χοντράδες για άλλους, λίγο το εκλογικεύεις. Εμένα υπάρχει πολύ γνωστός παρουσιαστής και αγαπημένος, ο οποίος είναι πολύ υπέρμαχος των θεμάτων κατά του σeξισμού, της βίας, των σχολίων, ο οποίος μου έχει κάνει τον πιο σκληροπυρηνικό και απρεπή και άδικο σχολιασμό σε μια περίοδο της ζωής του.

Δε θα μπω στη διαδικασία να πω, αλλά είχε πει για την εμφάνισή μου. Το να αναμοχλεύεις έναν σχολιασμό δέκα χρόνια πριν…», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.