Μαριάντα Πιερίδη: Νέο ρομαντικό ταξίδι με τον σύντροφό της – Βιαστικοί στο αεροδρόμιο με τις βαλίτσες στα χέρια

27 Απριλίου, 2024


Η Μαριάντα Πιερίδη χαμογελάει ξανά λίγο μετά το διαζύγιό της με τον Δημήτρη Κατριβέση καθώς έχει βρει ξανά τον έρωτα στα μάτια του επιχειρηματία, Πάνου Ιωάννου (δείτε εδώ την πρώτη επίσημη εμφάνισή τους στα μπουζούκια).Το ζευγάρι περνάει χρόνο μαζί και πλέον όσο ο καιρός περνάει βλέπουμε να πληθαίνουν οι δημόσιες εμφανίσεις τους. Ο φακός του Youweekly.gr εντόπισε πρόσφατα το ζευγάρι στο αεροδρόμιο…

..., Ελευθέριος Βενιζέλος.Η νέα εξόρμηση της Μαριάντας Πιερίδη με τον σύντροφό της, Πάνο ΙωάννουΗ Μαριάντα Πιερίδη περπατούσε μιλώντας στο κινητό της, όσο ο σύντροφός της κουβαλούσε τις αποσκευές τους. Βιαστικοί και χαρούμενοι έδειχναν και οι δύο - χωρίς να έχει αποκαλυφθεί ακόμα...

Η Μαριάντα Πιερίδη χαμογελάει ξανά λίγο μετά το διαζύγιό της με τον Δημήτρη Κατριβέση καθώς έχει βρει ξανά τον έρωτα στα μάτια του επιχειρηματία, Πάνου Ιωάννου (δείτε εδώ την πρώτη επίσημη εμφάνισή τους στα μπουζούκια).

Το ζευγάρι περνάει χρόνο μαζί και πλέον όσο ο καιρός περνάει βλέπουμε να πληθαίνουν οι δημόσιες εμφανίσεις τους. Ο φακός του Youweekly.gr εντόπισε πρόσφατα το ζευγάρι στο αεροδρόμιο, Ελευθέριος Βενιζέλος.

Η νέα εξόρμηση της Μαριάντας Πιερίδη με τον σύντροφό της, Πάνο Ιωάννου

Η Μαριάντα Πιερίδη περπατούσε μιλώντας στο κινητό της, όσο ο σύντροφός της κουβαλούσε τις αποσκευές τους. Βιαστικοί και χαρούμενοι έδειχναν και οι δύο – χωρίς να έχει αποκαλυφθεί ακόμα ο προορισμός τους λίγο πριν το Πάσχα.

Μαριάντα Πιερίδη - Σύντροφος
Μαριάντα Πιερίδη - Σχέση

Πώς γνωρίστηκαν

Πριν από λίγο καιρό η Μαριάντα Πιερίδη αποκάλυψε πως γνώρισε τον νέο της σύντροφο:

«Δεν μπορώ να σας πω αν συνοδεύομαι από τον σύντροφό μου. Είμαι πάρα πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή. Φτύστε μας. Να δούμε αν θα δέσει το γλυκό. Είναι προξενιό από τον κύριο Τζώνη Καλημέρη. Το παιδί ξέρει όσα χρειάζεται να ξέρει για τη νέα μου σχέση. Δεν είμαι επιφυλακτική για να προχωρήσω τη ζωή μου. Δεν κλαίω πάνω από το χυμένο γάλα».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.