Αıσχρή επiθεσn στην Αθηνά Οικονομάκου μετά το δıαζύγιο με τον Μιχόπουλο

27 Απριλίου, 2024


Είδικα μετά τη διάψευση των φημών που είχαν κυκλοφορήσει πριν περίπου δύο μήνες και έκαναν λόγο για κρίση στο γάμο του ζευγαριού.Η οικογένεια της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου έμοιαζε να είναι ιδανική. Μια ζωή γεμάτη με ταξίδια, τρυφερές αναρτήσεις, ερωτiκές εξομολογήσεις και φυσικά δύο παιδιά που από την πρώτη μέρα παραμένουν η απόλυτη προτεραιότητά τους.Έτσι και στην προκειμένη …

..., ερωτiκές εξομολογήσεις και φυσικά δύο παιδιά που από την πρώτη μέρα παραμένουν η απόλυτη προτεραιότητά τους.Όμως, δεν έχουν όλα τα παραμύθια αίσιο τέλος…Έτσι και στην προκειμένη περίπτωση, το ζευγάρι αποφάσισε να «τραβήξει» διαφορετικούς δρόμους και να πάρει διαζύγιο.Παρότι,...

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε η είδηση του χωρισμού της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου, το απόγευμα της Παρασκευής (26/4)

Είδικα μετά τη διάψευση των φημών που είχαν κυκλοφορήσει πριν περίπου δύο μήνες και έκαναν λόγο για κρίση στο γάμο του ζευγαριού.

Η οικογένεια της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου έμοιαζε να είναι ιδανική. Μια ζωή γεμάτη με ταξίδια, τρυφερές αναρτήσεις, ερωτiκές εξομολογήσεις και φυσικά δύο παιδιά που από την πρώτη μέρα παραμένουν η απόλυτη προτεραιότητά τους.

Όμως, δεν έχουν όλα τα παραμύθια αίσιο τέλος…

Έτσι και στην προκειμένη περίπτωση, το ζευγάρι αποφάσισε να «τραβήξει» διαφορετικούς δρόμους και να πάρει διαζύγιο.

Παρότι, πολλά ζευγάρια παίρνουν την απόφαση να χωρίσουν, το διαζύγιο της Αθηνάς Οικονομάκου αναστάτωσε αρκετα του χρήστες των social media, οι οποίοι αποφάσισαν να βγάλουν τη «χολή» τους σε σχόλια στην τελευταία ανάρτηση της Οικονομάκου στο Instagram.

«Τελικά υπάρχουν προβλήματα και στον παράδεισο» έγραψε κάποιος στα σχόλια, ενώ ένας άλλος έγραψε, «Όλα για το θεαθήναι».

«Τουλάχιστον τώρα δε θα ζηλεύουν τον γάμο σου όσοι κάνουν σχόλια που δε σου αρέσουν. Να πω ότι λυπήθηκα, ψέματα θα είναι» ανέφερε κάποιος άλλος.

Αισχρή επίθεση απέναντι στην Οικονομάκου αποτέλεσε ένα σχόλιο απεθυνόμενο στην ίδια που έγραψε: «Γέρασες και μπαγιάτεψες».

Δείτε παρακάτω ορισμένα μόνο από τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε η Αθηνά Οικονομάκου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.