Με ασημί παντελόνι και βελούδινο κορσέ top η Ήβη Αδάμου – Φωτογραφίες από το φαντασμαγορικό party γενεθλίων και το φιλί στον Μιχάλη Κουϊνέλη

28 Νοεμβρίου, 2023


Στιγμές απόλυτης ευτυχίας έζησε πριν από λίγες ημέρες η οικογένεια Κουϊνέλη – Αδάμου, καθώς η σύζυγος του τραγουδιστή των Stavento, Ήβη, είχε τα γενέθλιά της. Η αγαπημένη καλλιτέχνιδα έκλεισε τα 30 και θέλησε να το γιορτάσει με ένα τεράστιο πάρτι στο οποίο παρευρέθηκαν όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα.Είχε θέμα disco, γι’ αυτό και η τούρτα, αλλά και ο στολισμός ήταν ασημί και τριγύρω υπήρχαν πολλές ντ…

...ισκομπάλες, ενώ και η ίδια η εορτάζουσα είχε επιλέξει να ντυθεί με ανάλογα χρώματα, φορώντας ένα ασημί παντελόνι και ένα μαύρο βελούδινο κορσέ top. Έλαμψε κυριολεκτικά!Δείτε επίσης: Νέο μέλος στην οικογένεια της Ήβης Αδάμου - Η φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσαΦωτογραφίες από...

Στιγμές απόλυτης ευτυχίας έζησε πριν από λίγες ημέρες η οικογένεια ΚουϊνέληΑδάμου, καθώς η σύζυγος του τραγουδιστή των Stavento, Ήβη, είχε τα γενέθλιά της. Η αγαπημένη καλλιτέχνιδα έκλεισε τα 30 και θέλησε να το γιορτάσει με ένα τεράστιο πάρτι στο οποίο παρευρέθηκαν όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Είχε θέμα disco, γι’ αυτό και η τούρτα, αλλά και ο στολισμός ήταν ασημί και τριγύρω υπήρχαν πολλές ντισκομπάλες, ενώ και η ίδια η εορτάζουσα είχε επιλέξει να ντυθεί με ανάλογα χρώματα, φορώντας ένα ασημί παντελόνι και ένα μαύρο βελούδινο κορσέ top. Έλαμψε κυριολεκτικά!

Δείτε επίσης: Νέο μέλος στην οικογένεια της Ήβης Αδάμου – Η φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα

Φωτογραφίες από το φασμαγορικό πάρτι γενεθλίων της Ήβης Αδάμου

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τη βραδιά εκείνη και ανάμεσα στις φωτογραφίες, εκείνη που τράβηξε τα βλέμματα και έκανε τους ακόλουθούς της να “λιώσουν” ήταν εκείνη με το φιλί στον σύζυγό της, Μιχάλη.

«Η καρδιά μου ξεχειλίζει από ευγνωμοσύνη και αγάπη για όλους τους καταπληκτικούς φίλους που ήπιαμε παρέα τα 8 τελειωμένα σφηνάκια… Περιτριγυρισμένοι από τους καλύτερους φίλους, γελάσαμε, χορέψαμε και δημιουργήσαμε αναμνήσεις που θα κρατήσουν μια ζωή. Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας και κάνατε τη χθεσινή βραδιά να μου μείνει αξέχαστη. Στην υγειά της φιλίας λοιπόν, του γέλιου και των περιπετειών που βρίσκονται μπροστά μας», σημείωσε στη λεζάντα.

Το σπίτι που μένει με τον Μιχάλη Κουϊνέλη και την κόρη τους

Η Ήβη Αδάμου γνώρισε τον Μιχάλη Κουϊνέλη σε ηλικία 16 ετών όταν συμμετείχε στο X-factor όπου εκείνος ήταν κριτής. Η σχέση τους ωστόσο ξεκίνησε όταν η τραγουδίστρια ήταν φοιτήτρια και ενώ συνεργάστηκαν για το τραγούδι “Σαν έρθει η μέρα”.

«Βγήκαμε για περιοδεία τότε. Δεν το συζητάμε [σ.σ. για σχέση] γιατί τότε πήγαινε λύκειο, πήγαινε σχολείο. Μετά όταν ήρθε πια να σπουδάσει και ζήτησε τη βοήθεια του φίλου, σαν φίλος πήγα και έδωσα τη βοήθειά μου… γιατί έτσι κάνουν οι φίλοι και μετά εξελίχθηκε και πήγε σε άλλο επίπεδο όλο αυτό», είχε εξομολογηθεί τραγουδιστής.

Και ενώ στην αρχή έκρυβαν τη σχέση τους, σήμερα και να ήθελαν δεν κρύβεται! Έχουν αποκτήσει ένα πανέμορφο παιδάκι και ζουν στιγμές απόλυτης ευτυχίας.

«Πιστεύω ότι, όταν ένα ζευγάρι είναι αγαπημένο, τότε το παιδί έρχεται και απογειώνει μία σχέση. Αν, όμως, υπάρχουν θέματα ανάμεσα στους δύο, ένα παιδί φέρνει άλλα αποτελέσματα. Σε εμάς, δόξα τω θεώ, συμβαίνει το πρώτο» είχε δηλώσει η Ήβη Αδάμου.

Δείτε επίσης: Εικόνες βγαλμένες από παραμύθι – Η κόρη της Ήβης Αδάμου και του Μιχάλη Κουϊνέλη έγινε 5 και της ετοίμασαν party υπερπαραγωγή

Με τη γέννηση της κόρης τους, οι δυο τους αποφάσισαν να μετακομίσουν στην Αλεξανδρούπολη, όπου είχε γεννηθεί ο τραγουδιστής προκειμένου η Ανατολή – Νεφέλη να μεγαλώσει με καλύτερη ποιότητα ζωής. Εκεί μένουν σε έναν υπέροχο σπίτι πολύ στιλάτο και νεανικό.

Το σπίτι τους είναι εξαιρετικά μοντέρνο, ψηλοτάβανο και industrial αισθητικής, ταιριάζοντας με τις προσωπικότητές τους. Ο χώρος στο σαλόνι είναι κατά βάση minimal, χωρίς πολλά διακοσμητικά αντικείμενα. Ο τοίχος πίσω από τον καναπέ, είναι χτισμένος με τούβλα, ενώ στο υπόλοιπο μισό του τον κοσμεί ένας μεγάλος ασπρόμαυρος πίνακας.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.