«Εγώ ταυτίστηκα μια φορά, και δεν ξανάγινε ποτέ!…» – Η αποκάλυψη της Ευρυδίκης Βαλαβάνη για την προσωπική της ζωή

26 Νοεμβρίου, 2023


Η γνωστή αθλητικογράφος, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, συμμετέχει στην πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου, “Ακόμα δεν είδες τίποτα”, η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Mega, τη φετινή σεζόν, σε ένα ρόλο, που δεν την έχουμε συνηθίσει. Την παρουσίαση έχει αναλάβει ο αγαπημένος δημοσιογράφος, Κώστας Τσουρός και δεν παραλείπουν όλοι μαζί να σχολιάζου θέματα της επικαιρότητας κα…

...ι να λένε τη γνώμη τους, ή να παραθέτουν προσωπικές τους εμπειρίες.Η δημοφιλής survivor δε διστάζει να προβαίνει σε διάφορες εξομολογήσεις, ακόμα και για την προσωπική της ζωή στη διάρκεια της εκπομπής. Κάτι αντίστοιχο έκανε και σήμερα, Κυριακή 26 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο του σχολιασμού...

Η γνωστή αθλητικογράφος, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, συμμετέχει στην πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου, “Ακόμα δεν είδες τίποτα“, η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Mega, τη φετινή σεζόν, σε ένα ρόλο, που δεν την έχουμε συνηθίσει. Την παρουσίαση έχει αναλάβει ο αγαπημένος δημοσιογράφος, Κώστας Τσουρός και δεν παραλείπουν όλοι μαζί να σχολιάζου θέματα της επικαιρότητας και να λένε τη γνώμη τους, ή να παραθέτουν προσωπικές τους εμπειρίες.

Η δημοφιλής survivor δε διστάζει να προβαίνει σε διάφορες εξομολογήσεις, ακόμα και για την προσωπική της ζωή στη διάρκεια της εκπομπής. Κάτι αντίστοιχο έκανε και σήμερα, Κυριακή 26 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο του σχολιασμού κάποιων δηλώσεων της ηθοποιού, Χριστίνας Παππά, η οποία δήλωσε, πως είχε βρεθεί σε μία σχέση με έναν άνδρα μικρότερό της (δείτε εδώ πόση διαφορά ηλικίας είχαν). Έτσι, και η δημοσιογράφος αποκάλυψε, πως στο παρελθόν είχε βρεθεί σε σχέση με ένα νεότερο από εκείνη άνδρα.

Η εξομολόγηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη για τη σχέση της με νεότερο άνδρα

«Εγώ ταυτίστηκα μια φορά, και δεν ξανάγινε ποτέ! 8 χρόνια ήταν εμένα μικρότερός μου. Δε θυμάμαι, πόσο χρονών ήμουν, ήταν πολύ παλιά. Πάντα ήταν μικρότεροι λίγο, τώρα που το σκέφτομαι. Στην αρχή δεν το ήξερα, αλλά μετά γλυκάθηκα! Και σιγά σιγά μίκραινε η διαφορά. Έπεφτα πιο κάτω αλλά τώρα, το ανεβάσαμε!», αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής η γνωστή αθλητικογράφος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.