Επιστρέφει το “Just the 2 of Us” – Από ποιο κανάλι θα το παρακολουθούμε;

26 Νοεμβρίου, 2023


Τις τελευταίες ημέρες όλο και πιο συχνά ακούγεται, πως αναμένεται η μεγάλη επιστροφή του αγαπημένου παιχνιδιού μουσικής “Just the 2 of Us”, το οποίο παρουσιάζει ο λατρεμένος και αρκετά δημοφιλής στο τηλεοπτικό κοινό παρουσιαστής, Νίκος Κοκλώνης. Σήμερα, Κυριακή 26 Νοεμβρίου, ρεπορτάζ της πρωινής εκπομπής του Σαββατοκύριακου, “Χαμογέλα και Πάλι”, που προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού στα…

...θμού του MEGA, αποκάλυψε, πότε και από ποια συχνότητα θα επανέλθει το παιχνίδι.Υπενθυμίζουμε, πως το παιχνίδι έχει βρει ιδιαίτερη ανταπόκριση στο τηλεοπτικό κοινό, και πρόσφατα ένας εκ των κριτών, ο Σταμάτης Φασουλής, έκανα μια αποκάλυψη για αυτό (δείτε εδώ τι είπε).Η μεγάλη επιστροφή...

Τις τελευταίες ημέρες όλο και πιο συχνά ακούγεται, πως αναμένεται η μεγάλη επιστροφή του αγαπημένου παιχνιδιού μουσικής “Just the 2 of Us“, το οποίο παρουσιάζει ο λατρεμένος και αρκετά δημοφιλής στο τηλεοπτικό κοινό παρουσιαστής, Νίκος Κοκλώνης. Σήμερα, Κυριακή 26 Νοεμβρίου, ρεπορτάζ της πρωινής εκπομπής του Σαββατοκύριακου, “Χαμογέλα και Πάλι, που προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του MEGA, αποκάλυψε, πότε και από ποια συχνότητα θα επανέλθει το παιχνίδι.

Υπενθυμίζουμε, πως το παιχνίδι έχει βρει ιδιαίτερη ανταπόκριση στο τηλεοπτικό κοινό, και πρόσφατα ένας εκ των κριτών, ο Σταμάτης Φασουλής, έκανα μια αποκάλυψη για αυτό (δείτε εδώ τι είπε).

Η μεγάλη επιστροφή του “Just the 2 of Us”

Στο δεύτερο μισό της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, πρόκειται να επιστρέψει το αγαπημένο παιχνίδι. Μάλιστα, υπολογίζεται, ότι αυτό θα γίνει κοντά στο μήνα Φεβρουάριο, επομένως μιλάμε για τις αρχές του νέου έτους. Από Δευτέρα, φαίνεται, πως θα αρχίσουν οι συζητήσεις με 18 ζευγάρια, τα οποία είναι υποψήφια να ανέβουν στη σκηνή του.

Δεν είναι σίγουρο ακόμα σε ποιο τηλεοπτικό σταθμό θα δούμε την εκπομπή, καθώς μέσα σε αυτή την εβδομάδα θα γίνουν οι συνομιλίες με το κανάλι του Alpha. Ωστόσο, έχει γίνει και πρόταση, να προβληθεί και από μία άλλη συχνότητα, και αυτή μάλλον, δε θα είναι του Open. Ο δημοσιογράφος, που ανέδειξε το ρεπορτάζ, ανέφερε, ότι η κριτική επιτροπή και ο παρουσιαστής θα είναι οι ίδιοι, όπως φαίνεται. Το ενδιαφέρον, όμως είναι, πως υπάρχει πιθανότητα, να δούμε και κάποια all star ζευγάρια, δηλαδή τα οποία έχουν ξανά εμφανιστεί στη σκηνή του μουσικού παιχνιδιού (δείτε εδώ ένα από τα ονόματα).

Αναμένουμε τις εξελίξεις, και ανυπομονούμε να επανέλθει στον τηλεοπτικό αέρα, το αγαπημένο παιχνίδι!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.