Αδιανόητο σκηνικό με τον Νίκο Παππά σε αγώνα – Πέταξε τη μπάλα στο κεφαλί του διαιτητή και τον απέβαλαν (Βίντεο)

5 Νοεμβρίου, 2023


Ένα ξέσπασμα άνευ προηγούμενου έγινε γνωστό το Σάββατο (4/11) από τον πρώην μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού, Νίκο Παππά, ο οποίος πλέον συνεχίζει να εξασκεί το άθλημα, που αγαπάει, αλλά σε ερασιτεχνικό επίπεδο.Εν όψει του ερασιτεχνικού πρωτάθληματος «basketaki» στον χθεσινό λοιπόν αγώνα μεταξύ Τριποντιακού με αντίπαλο την Black Mamba είδαμε σε κάποια φάση να χρεώνονται βήματα στον Νίκο Παππά, σε …

...μία φάση που ο εκείνος θεώρησε, πως το φάουλ ήταν υπέρ του (δείτε τι συνέβη πρόσφατα με εκείνον και τον Λιάγκα).Το ατυχές συμβάν με τον Νίκο Παππά στο γήπεδοΤη στιγμή λοιπόν, που ο Νίκος Παππάς κατάλαβε, ότι η παράβαση ήταν εις βάρος του, τότε ήταν που πέταξε την μπάλα στο κεφάλι...

Ένα ξέσπασμα άνευ προηγούμενου έγινε γνωστό το Σάββατο (4/11) από τον πρώην μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού, Νίκο Παππά, ο οποίος πλέον συνεχίζει να εξασκεί το άθλημα, που αγαπάει, αλλά σε ερασιτεχνικό επίπεδο.

Εν όψει του ερασιτεχνικού πρωτάθληματος «basketaki» στον χθεσινό λοιπόν αγώνα μεταξύ Τριποντιακού με αντίπαλο την Black Mamba είδαμε σε κάποια φάση να χρεώνονται βήματα στον Νίκο Παππά, σε μία φάση που ο εκείνος θεώρησε, πως το φάουλ ήταν υπέρ του (δείτε τι συνέβη πρόσφατα με εκείνον και τον Λιάγκα).

Το ατυχές συμβάν με τον Νίκο Παππά στο γήπεδο

Τη στιγμή λοιπόν, που ο Νίκος Παππάς κατάλαβε, ότι η παράβαση ήταν εις βάρος του, τότε ήταν που πέταξε την μπάλα στο κεφάλι του διαιτητή κάτι, που στη συνέχεια επέφερε την αποβολή του από τον αγώνα.

H αποκάλυψη του Νίκου Παππά για την απάτη που στήθηκε σε βάρος του

«Εγώ νοικιάζω μέσω μεγάλης πλατφόρμας ψηφιακών κρατήσεων ένα διαμέρισμα στο Κολωνάκι για 220€ τη μέρα. Πριν από ενάμιση μήνα, η συγκεκριμένη γυναίκα μου έστειλε μήνυμα και μου είπε αν μπορούσαμε να μιλήσουμε τηλεφωνικά, καθώς είχε δήθεν ένα πρόβλημα το σάιτ και δεν μπορούσε να ολοκληρώσει την κράτησή της από εκεί και να πληρώσει τα 880€ που αντιστοιχούν στις τέσσερις διανυκτερεύσεις που ήθελε.

Βρισκόμουν στο Κολωνάκι και την υποδέχθηκα εγώ. Κάποια στιγμή μάλιστα και αφού είχε ήδη εγκατασταθεί, με κάλεσε λέγοντάς μου ότι έχει πρόβλημα με το κουδούνι της εξώπορτας και μου πρότεινε να με κεράσει ένα ποτό. Από ευγένεια και επειδή θέλω να έχω καλές κριτικές σαν οικοδεσπότης, δέχθηκα. Αυτή ήταν όλη η αλληλεπίδραση που είχαμε.

Από την αρχή βέβαια κάπως «βρωμούσε» το πράγμα διότι μου έλεγε «θα σε πληρώσω μόλις έρθει ο άντρας μου” και γενικώς το ανέβαλε ανά τετράωρα – εξάωρα… Τελικά έμεινε μόνο δύο βράδια αλλά μου δέσμευσε το σπίτι για τέσσερις ημέρες. Με το που κατάλαβα ότι πρόκειται για απατεώνισσα και πήγα στο σπίτι να την βρω, είχε ήδη φύγει. Χαριτολογώντας έκανα την ανάρτηση, δεν απευθύνθηκα ούτε στην αστυνομία ούτε με ενδιαφέρει κάποια αποζημίωση», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Παππάς.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.