Τους τσάκωσαν την ώρα που φιλιόντουσαν στο στόμα: «Πολύ ενοχλητικοί γίνεστε, να με αφήσετε ήσυχο!» – Έξαλλος ο Κωνσταντίνος Πλεύρης

2 Νοεμβρίου, 2023


Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης και η Τζόρτζια Σιακαβάρα έχουν γίνει θέμα συζήτησης από τη στιγμή που αποφάσισαν να δημοσιοποιήσουν την σχέση τους. Πολλοί μιλούν για την μεγάλη διαφορά ηλικίας τους (δείτε εδώ το ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου) και συνεχώς οι κάμερες τους κυνηγούν στις δημόσιες εμφανίσεις τους.Την ώρα που εκείνος πήγαινε να βρει την καλή του στο θέατρο, μάλιστα, τον περίμενε η κάμερα τη…

...ς εκπομπής του ΑΝΤ1, Πρωινό, η οποία κατέγραψε και ένα φιλί τους στο στόμα, το οποίο γνώριζαν πως βιντεοσκοπούσαν οι δημοσιογράφοι. Ο ίδιος έδειχνε φανερά ενοχλημένος και ξέσπασε νωρίτερα για την "ανάκριση" που δέχεται για την προσωπική του ζωή, ενώ εκείνη κράτησε ουδέτερη στάση.Έξαλλος...

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης και η Τζόρτζια Σιακαβάρα έχουν γίνει θέμα συζήτησης από τη στιγμή που αποφάσισαν να δημοσιοποιήσουν την σχέση τους. Πολλοί μιλούν για την μεγάλη διαφορά ηλικίας τους (δείτε εδώ το ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου) και συνεχώς οι κάμερες τους κυνηγούν στις δημόσιες εμφανίσεις τους.

Την ώρα που εκείνος πήγαινε να βρει την καλή του στο θέατρο, μάλιστα, τον περίμενε η κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1, Πρωινό, η οποία κατέγραψε και ένα φιλί τους στο στόμα, το οποίο γνώριζαν πως βιντεοσκοπούσαν οι δημοσιογράφοι. Ο ίδιος έδειχνε φανερά ενοχλημένος και ξέσπασε νωρίτερα για την “ανάκριση” που δέχεται για την προσωπική του ζωή, ενώ εκείνη κράτησε ουδέτερη στάση.

Έξαλλος ο Κωνσταντίνος Πλεύρης με τους δημοσιογράφους πριν το φιλί στο στόμα με την Σιακαβάρα

«Πολύ ενοχλητικοί γίνεστε! Ενδιαφέρει τον κόσμο αυτή τη στιγμή τι κάνω εγώ; Γιατί τον ενδιαφέρει; Να πάτε στον Κασσελάκη, αυτό είναι το ενδιαφέρον. Αυτός ο έρωτας αφορά μόνο εμένα, δεν αφορά το κοινό. Πώς ασχολούνται με την προσωπική μου ζωή; Με το να με βρίζουν στα sites; Έτσι ασχολούνται; Δεν με ενοχλούν, διότι λαμβάνω τα μέτρα μου. Δε θα κινηθώ νομικά, αλλιώς θα κινηθώ (δείτε εδώ σε ποιον θα στείλει εξώδικο). Με τον ωραιότερο τρόπο που υπάρχει που είναι το “ξύλο βγήκε από τον παράδεισο”. Κι εγώ είμαι κατά της βίας. Αυτό είναι παροιμία. Εσάς δεν σας ενοχλεί αν σας βρίζουν; Δε με απασχολούν ούτε αυτοί ούτε εσείς. Κανείς δεν με απασχολεί. Να με αφήσετε ήσυχο. Μου κάνετε ανάκριση;», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης, ενώ νωρίτερα η Τζόρτζια Σιακαβάρα επισήμανε:

«Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι. Ο κόσμος έχει πολύ σοβαρότερα θέματα να ασχοληθεί από το τι κάνει η κυρά Γεωργία και ο Κωνσταντίνος. Με φέρνει σε αμηχανία».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.