Σοφία Δανέζη για Αντρέα Μικρούτσικο: «Δεν έχω να συζητήσω κάτι! Η άποψη του ήταν…»

29 Οκτωβρίου, 2023


Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Γειά σου και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρτσίτα, παραχώρησε η Σοφία Δανέζη, με αφορμή την εμφάνιση της στο τηλεπαιχνίδι “Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου¨.Η τραγουδίστρια που επανήλθε στο προσκήνιο μετά τη συμμετοχή της στο Big Brother, μίλησε μεταξύ άλλων για τον Αντρέα Μικρούτσικο και την κόντρα που είχε εξελιχθεί ανάμεσα τους μέσα στ…

...ο ριάλιτι του σταθμού.Η δήλωση της Σοφίας Δανέζη για τον Αντρέα Μικρούτσικο«Δεν έχω να συζητήσω κάτι για τον κύριο Ανδρέα Μικρούτσικο. Τον σέβομαι και έχουμε μεγαλώσει με Μικρούτσικο. παιδιά. Θεωρώ όμως ότι με αδίκησε και κάπως λίγο μετακίνησε και τον κόσμο προς μια άλλη κατεύθυνση....

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Γειά σου και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρτσίτα, παραχώρησε η Σοφία Δανέζη, με αφορμή την εμφάνιση της στο τηλεπαιχνίδι “Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου¨.

Η τραγουδίστρια που επανήλθε στο προσκήνιο μετά τη συμμετοχή της στο Big Brother, μίλησε μεταξύ άλλων για τον Αντρέα Μικρούτσικο και την κόντρα που είχε εξελιχθεί ανάμεσα τους μέσα στο ριάλιτι του σταθμού.

Η δήλωση της Σοφίας Δανέζη για τον Αντρέα Μικρούτσικο

«Δεν έχω να συζητήσω κάτι για τον κύριο Ανδρέα Μικρούτσικο. Τον σέβομαι και έχουμε μεγαλώσει με Μικρούτσικο. παιδιά. Θεωρώ όμως ότι με αδίκησε και κάπως λίγο μετακίνησε και τον κόσμο προς μια άλλη κατεύθυνση. Καλά έκανε, η δουλειά του αυτή είναι. Δεν μπορεί να είναι με όλους και δεν μπορεί να υποστηρίζει όλο τον κόσμο. Η άποψη του ήταν πολύ σκληρή θεωρώ για μένα και από εκεί και πέρα όλα καλά», ανέφερε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια έπειτα από σχετική ερώτηση.

«Βεβαίως και θα συνεργαζόμουν μαζί του. Άμα τα έχεις καλά στο κεφάλι σου και τα έχεις καλά με τον εαυτό σου, με όλους τα βρίσκεις. Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα» συμπλήρωσε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.