My Style Rocks: Ποιος θα είναι ο νέος κριτής στον επόμενο κύκλο;

27 Οκτωβρίου, 2023


Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν, ο Νοέμβρης είναι ο μήνας, που θα οριστικοποιηθεί η συνέχεια του reality μόδας, “My Style Rocks”, που προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του ΣΚΑΪ. Ρεπορτάζ της πρvινής εκπομπής του Mega, “Mega Καλημέρα”, αποκάλυψε ένα καuτό όνομα, που συζητιέται, για να γίνει μέλος της κριτικής επιτροπής του παιχνιδιού.Ο νέος κύκλος πρόκειται να αρχίσει τον Ι…

...Ο νέος κύκλος πρόκειται να αρχίσει τον Ιανουάριο του 2024. Η αρχική πρόθεση μέχρι στιγμής του καναλιού είναι να συνεχιστεί το reality μόδας, με νέα επεισόδια, και την ολοκλήρωση της σεζόν το καλοκαίρι. Το μεγάλο ερώτημα, όμως που έχει προκαλέσει σάλο είναι, αν πρόκειται να δούμε αλλαγές...

Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν, ο Νοέμβρης είναι ο μήνας, που θα οριστικοποιηθεί η συνέχεια του reality μόδας, “My Style Rocks“, που προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του ΣΚΑΪ. Ρεπορτάζ της πρvινής εκπομπής του Mega, “Mega Καλημέρα“, αποκάλυψε ένα καuτό όνομα, που συζητιέται, για να γίνει μέλος της κριτικής επιτροπής του παιχνιδιού.

Ποιος θα είναι ο νέος κριτής του My Style Rocks

Ο νέος κύκλος πρόκειται να αρχίσει τον Ιανουάριο του 2024. Η αρχική πρόθεση μέχρι στιγμής του καναλιού είναι να συνεχιστεί το reality μόδας, με νέα επεισόδια, και την ολοκλήρωση της σεζόν το καλοκαίρι. Το μεγάλο ερώτημα, όμως που έχει προκαλέσει σάλο είναι, αν πρόκειται να δούμε αλλαγές στην κριτική επιτροπή.

Δείτε επίσης: Η καταγγελία πρώην παίκτριας του My Style Rocks για την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη

Υπάρχει η έντονη φημολογία, πως ένα συγκεκριμένο guest που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του My Style Rocks, άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στους ανθρώπους της παραγωγής και έγιναν οι πρώτες συζητήσεις, για μια μόνιμη συνεργασία στον επόμενο κύκλο του project.

Οι πληροφορίες αναφέρουν, πως το πρόσωπο, που θα ανανεώσει το παιχνίδι, είναι η Ραμόνα Βλαντή, η οποία ενθουσίασε το κανάλι και ήδη γίνονται σκέψεις για να καθίσει σε μία από τις καρέκλες της κριτικής επιτροπής το 2024.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα της εκπομπής:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.