Τρόμος για την Ηλιάδη, τα κλάματα του Ξιαρχό για την απόκτηση παιδιού

26 Οκτωβρίου, 2023


Ακόμη ένα ξεκαρδιστικό και άκρως απολαυστικό επεισόδιο I’m a celebrity get me out of here, παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τετάρτης 25/10 μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ και είχε από όλα. Και κλάματα αλλά και χαρές!Τρόμο, ένταση, κλάματα, συμμαχίες αλλά και σκηνές, που κόβουν την ανάσα ήταν όλα όσα παρακολουθήσαμε την Τετάρτη (25/10) με την Αγγελική Ηλιάδη να ζει μια πολύ δύσκολη δοκιμασία.Η παίκτρια…

... ήταν όλα όσα παρακολουθήσαμε την Τετάρτη (25/10) με την Αγγελική Ηλιάδη να ζει μια πολύ δύσκολη δοκιμασία.Η παίκτρια λοιπόν, θα έπρεπε να τρέξει αρχικά σε ένα διάδρομο, του οποίου την ένταση δυνάμωναν σιγά σιγά. Αν η παίκτρια δεν άντεχε άλλο την ταχύτητα τότε θα έπεφτε στο κενό,...

Ακόμη ένα ξεκαρδιστικό και άκρως απολαυστικό επεισόδιο I’m a celebrity get me out of here, παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τετάρτης 25/10 μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ και είχε από όλα. Και κλάματα αλλά και χαρές!

Τα 25/10 highlights του I’m a celebrity get me ouf of here

«Βασίλη μου, Μπάμπη μου σας αγαπάω πολύ!» – Σκηνές τρόμου για την Αγγελική Ηλιάδη

Τρόμο, ένταση, κλάματα, συμμαχίες αλλά και σκηνές, που κόβουν την ανάσα ήταν όλα όσα παρακολουθήσαμε την Τετάρτη (25/10) με την Αγγελική Ηλιάδη να ζει μια πολύ δύσκολη δοκιμασία.

Η παίκτρια λοιπόν, θα έπρεπε να τρέξει αρχικά σε ένα διάδρομο, του οποίου την ένταση δυνάμωναν σιγά σιγά. Αν η παίκτρια δεν άντεχε άλλο την ταχύτητα τότε θα έπεφτε στο κενό, κάτι που εν τέλει έγινε, με ένα σκοινί και τον κατάλληλο εξοπλισμό να την κρατάνε ασφαλή.

Ο τρόμος της Ηλιάδη ήταν εμφανής από τα πρώτα λεπτά, που ανέβηκε στο διάδρομο, καθώς θέλησε να μεταφέρει κάποια λόγια στην οικογένειά της, για όταν θα παρακολουθούσαν το επεισόδιο: «Βοήθεια! Βασίλη μου, Μπάμπη μου σας αγαπάω πολύ! Μανούλα σ’ αγαπώ, Βασίλη σ’ αγαπώ, Μπάμπη μου σ’ αγαπάω. Όλους σας αγαπάω οικογένεια, φίλους, το σκυλάκι μου, το γατάκι μου, τον Γιώργο, την Καλομοίρα, τα παιδιά εδώ, όλους», είπε η Αγγελική Ηλιάδη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.