«Σπάει» την σιωπή της η «Ματίνα» από το «Κωνσταντίνου και Ελένης»: «Η πορεία μου στην τηλεόραση δεν συνεχίστηκε διότι…» (video)

18 Οκτωβρίου, 2023


Η Καλλιρόη Μυριαγκού, που έχει καθιερωθεί στη συνείδηση του τηλεοπτικού κοινού ως η Ματίνα Μανταρινάκη από το Κωνσταντίνου και Ελένης, έδωσε μια σπάνια συνέντευξη στο Μega Καλημέρα και αποκάλυψε γιατί δεν είναι στην τηλεόραση. Με την ευκαιρία, δείτε το «αντίο» της Ελένης Ράντου στον Αία Μανθόπουλο.«Είναι επιλογή μου να δίνω σπάνια συνεντεύξεις, δεν μου είναι πολύ εύκολο.Χάνω χρόνο με το να ασχολού…

...μαι με τα social media, θα ήθελα να είχα έναν άνθρωπο να το κάνει. Με κουράζει ότι είμαστε αναγκασμένοι να είμαστε στο κινητό χωρίς λόγο. Στον ελεύθερο χρόνο μου προτιμώ να διαβάζω ένα βιβλίο από το να δείχνω το σπίτι μου και τον σκύλο μου.Ο κόσμος μού φέρθηκε ζεστά, δεν έχω κανένα...

Η Καλλιρόη Μυριαγκού, που έχει καθιερωθεί στη συνείδηση του τηλεοπτικού κοινού ως η Ματίνα Μανταρινάκη από το Κωνσταντίνου και Ελένης, έδωσε μια σπάνια συνέντευξη στο Μega Καλημέρα και αποκάλυψε γιατί δεν είναι στην τηλεόραση. Με την ευκαιρία, δείτε το «αντίο» της Ελένης Ράντου στον Αία Μανθόπουλο.

«Είναι επιλογή μου να δίνω σπάνια συνεντεύξεις, δεν μου είναι πολύ εύκολο.

Χάνω χρόνο με το να ασχολούμαι με τα social media, θα ήθελα να είχα έναν άνθρωπο να το κάνει. Με κουράζει ότι είμαστε αναγκασμένοι να είμαστε στο κινητό χωρίς λόγο. Στον ελεύθερο χρόνο μου προτιμώ να διαβάζω ένα βιβλίο από το να δείχνω το σπίτι μου και τον σκύλο μου.

Ο κόσμος μού φέρθηκε ζεστά, δεν έχω κανένα παράπονο. Δεν μπορούσα να επαναλάβω πράγματα και γι’ αυτό δε συνεχίστηκε η πορεία μου στην τηλεόραση. Ο κόσμος με ρωτάει γιατί δεν είμαι στην τηλεόραση, εγώ έχω το θέατρο. Εκεί είναι το ‘μεροκάματο’».

Η δημοφιλής ηθοποιός συμμετέχει στην παράσταση Summertime στο θέατρο Μπέλλος αλλά και στο Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας στο θέατρο Μικρό Χορν.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.