Πολυέλαιοι, μαρμάρινα τραπέζια, χρυσοί δίσκοι & καθρέφτες – Kλασάτο με vintage στοιχεία το διαμέρισμα της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου στο κέντρο της Αθήνα…

12 Οκτωβρίου, 2023


H Αλεξάνδρα Παναγιώταρου τα τελευταία χρόνια έχει βιώσει δύο πολύ σημαντικούς χωρισμούς στην προσωπική της ζωή με αποτέλεσμα η γνωστή επιχειρηματίας να μετακομίζει ξανά με το τέλος της σχέσης της με τον Στάθη Σχίζα.Μέσα από τον λογαριασμό, που διατηρεί στο instagram η ίδια η Αλεξάνδρα μας είχε δείξει από την πρώτη στιγμή το νέο και εντυπωσιακό διαμέρισμα, που μετακόμισε σε πολύ κεντρικό σημείο της…

... Αθήνας (δείτε εδώ μέχρι, που μπορεί να κυμαίνεται το κόστος του ενοικίου).Το εσωτερικό του εντυπωσιακού διαμερίσματος της Αλεξάνδρας ΠαναγιώταρουΠριν από λίγες ημέρες, η Παναγιώταρου έκανε μέσω insta stories home tour με το εσωτερικό του διαμερίσματός της - τώρα που έχουν μπει τα περισσότερα...

H Αλεξάνδρα Παναγιώταρου τα τελευταία χρόνια έχει βιώσει δύο πολύ σημαντικούς χωρισμούς στην προσωπική της ζωή με αποτέλεσμα η γνωστή επιχειρηματίας να μετακομίζει ξανά με το τέλος της σχέσης της με τον Στάθη Σχίζα.

Μέσα από τον λογαριασμό, που διατηρεί στο instagram η ίδια η Αλεξάνδρα μας είχε δείξει από την πρώτη στιγμή το νέο και εντυπωσιακό διαμέρισμα, που μετακόμισε σε πολύ κεντρικό σημείο της Αθήνας (δείτε εδώ μέχρι, που μπορεί να κυμαίνεται το κόστος του ενοικίου).

Το εσωτερικό του εντυπωσιακού διαμερίσματος της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου

Πριν από λίγες ημέρες, η Παναγιώταρου έκανε μέσω insta stories home tour με το εσωτερικό του διαμερίσματός της – τώρα που έχουν μπει τα περισσότερα έπιπλα – με αυτό να εντυπωσιάζει. Vintage έπιπλα, μεγάλα κάδρα, χρυσοί καθρέφτες και δίσκοι, μαρμάρινα τραπέζια είναι μερικά από τα στοιχεία, που περιλαμβάνει το διαμέρισμα, καθώς και ένα πικάπ, που πήρε από το προηγούμενο της σπίτι.

Ενοχλημένη με τις φήμες περί επανασύνδεσης με τον Σχίζα

Φουντώνουν οι φήμες για επανασύνδεση ανάμεσα σε Στάθη Σχίζα και Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, οι οποίοι εδώ και αρκετό διάστημα έχουν τραβήξει διαφορετικούς δρόμους. Η influencer πριν απο μερικό διάστημα είχε πάρει την απόφαση να μετακομίσει από το σπίτι στο οποίο έμενε με τον νικητή του Survivor 5 προκειμένου να πάρει ο καθένας τον χρόνο του, να αποστασιοποιηθούν και να σκεφτούν το μέλλον της σχέσης τους.

Η απόλυτη ανατροπή ήρθε την Τρίτη (10/10) μέσα από το ρεπορτάζ της εκπομπής Πρωινό ΣουΣου από δημοσιογράφο, που είναι πολύ κοντά στην Αλεξάνδρα να τονίζει, πως υπάρχει μυστική επανασύνδεση.

Δείτε επίσης:Τσακώθηκαν σε νυχτερινό κέντρο Στάθης Σχίζας & Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Μετά από επικοινωνία, που είχε ο δημοσιογράφος τόσο με την Παναγιώταρου, όσο και με τον Στάθη Σχίζα ανέφερε, πως δεν επιβεβαιώνουν την επανασύνδεση, ωστόσο καλή τους φίλη ανέφερε: «κράτα μικρό καλάθι», σαν να μας λέει, πως θα τους δούμε σύντομα ξανά μαζί!

Η Αλέξάνδρα Παναγιώταρου σύμφωνα με ρεπορταζ του Breakfast@Star, είναι αρκετα ενοχλημένη με όλα αυτα τα δημοσιεύματα περι επανασύνδεσης.

Όπως ανέφερε η Μαίρη Αργυριάδου στον “αέρα”, η ίδια δεν ήθελε να μιλήσει καθόλου για το εν λόγω θέμα.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.