Γιάννης Καλλιάνος: Μαυροφορεμένος σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση – Με δάκρυα στα μάτια στην κηδεία του πατέρα του

27 Απριλίου, 2024


Το Σάββατο 27/4 ειπώθηκε το τελευταίο αντίο τον πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου στον Ιερό ναό των Αγίων Αδριανού και Ναταλίας στο Δρέπανο Αργολίδας. Η οικογένεια του 79χρονου έδωσε το παρών αποχαιρετώντας τον με μεγάλη συγκίνηση λίγο πριν οδηγηθεί στην τελευταία του κατοικία.Ο Γιάννης Καλλιάνος, που έκανε υπεράνθρωπες προσπάθειες να κρατήσει τον πατέρα του στη ζωή, ήταν πολύ έντονα συναισθηματικά φορτ…

...ισμένος στην κηδεία του. Ο ίδιος μάλιστα ξέσπασε σε λυγμούς στην αγκαλιά μιας γυναίκας που βρέθηκε στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας. (δείτε εδώ τη συγκινητική ανάρτησή του λίγο πριν την κηδεία).Δείτε επίσης: Γιάννης Καλλιάνος: «Έσκυψα, τον φίλησα, δεν καταλάβαινε τίποτα! Δεν...

Το Σάββατο 27/4 ειπώθηκε το τελευταίο αντίο τον πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου στον Ιερό ναό των Αγίων Αδριανού και Ναταλίας στο Δρέπανο Αργολίδας. Η οικογένεια του 79χρονου έδωσε το παρών αποχαιρετώντας τον με μεγάλη συγκίνηση λίγο πριν οδηγηθεί στην τελευταία του κατοικία.

Ο Γιάννης Καλλιάνος, που έκανε υπεράνθρωπες προσπάθειες να κρατήσει τον πατέρα του στη ζωή, ήταν πολύ έντονα συναισθηματικά φορτισμένος στην κηδεία του. Ο ίδιος μάλιστα ξέσπασε σε λυγμούς στην αγκαλιά μιας γυναίκας που βρέθηκε στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας. (δείτε εδώ τη συγκινητική ανάρτησή του λίγο πριν την κηδεία).

Δείτε επίσης: Γιάννης Καλλιάνος: «Έσκυψα, τον φίλησα, δεν καταλάβαινε τίποτα! Δεν ξέρω πότε θα συνέλθω» – Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον θάνατο του πατέρα του

Το τελευταίο αντίο στον πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου

Ο γνωστός μετεωρολόγος και βουλευτής της Ν.Δ συνοδευόταν από τη σύζυγό του στην κηδεία, η οποία έχει σταθεί βράχος όλες αυτές τις ημέρες στο πλευρό του Γιάννη Καλλιάνου και της οικογένειάς του, που έχει ζήσει δύσκολες στιγμές.

Θυμίζουμε, ότι ο 79χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στο ΑΤΤΙΚΟΝ μετά από τη διασωληνώση του στη ΜΕΘ. Το νοσοκομείο μάλιστα διέταξε ΕΔΕ μετά την ανοιχτή καταγγελία του Καλλιάνου, πως ο πατέρας του έφυγε από τη ζωή, καθώς δεν είχε τη σωστή μέριμνα και αντιμετώπιση.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.