Eurovision 2024 – Οι πρώτες δηλώσεις της Μαρίνας Σάττι μετά την εμφάνισή της: «Θέλαμε να δείξουμε με χιούμορ τα στερεότυπα που…»

10 Μαΐου, 2024


Μετά το πέρας του Β ημιτελικού, η Μαρίνα Σάττι που πέρασε στον τελικό της Eurovision του Σαββάτου 11/5 (δείτε την εκρηκτική εμφάνισή της) παραχώρησε τις πρώτες της δηλώσεις. Μίλησε στην προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου που παραχωρούν οι 10 χώρες που προκρίνονται στον ημιτελικό.Απάντησε λοιπόν σε όλες τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων και μίλησε για το τραγούδι και το video clip αυτού που προκάλεσε …

...ποικίλα σχολίων πίσω στην Ελλάδα.Οι δηλώσεις της Μαρίνας Σάττι για την Eurovision«Νιώθω αγχωμένη αλλά και ενθουσιασμένη ταυτόχρονα για το τι πρόκειται να συμβεί. Εάν μας είδατε στα παρασκήνια, χορεύαμε σαν τρελοί. Θα βρούμε τον χρόνο να αποφορτιστούμε», ανέφερε αρχικά η Μαρίνα...

Μετά το πέρας του Β ημιτελικού, η Μαρίνα Σάττι που πέρασε στον τελικό της Eurovision του Σαββάτου 11/5 (δείτε την εκρηκτική εμφάνισή της) παραχώρησε τις πρώτες της δηλώσεις. Μίλησε στην προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου που παραχωρούν οι 10 χώρες που προκρίνονται στον ημιτελικό.

Απάντησε λοιπόν σε όλες τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων και μίλησε για το τραγούδι και το video clip αυτού που προκάλεσε ποικίλα σχολίων πίσω στην Ελλάδα.

Οι δηλώσεις της Μαρίνας Σάττι για την Eurovision

«Νιώθω αγχωμένη αλλά και ενθουσιασμένη ταυτόχρονα για το τι πρόκειται να συμβεί. Εάν μας είδατε στα παρασκήνια, χορεύαμε σαν τρελοί. Θα βρούμε τον χρόνο να αποφορτιστούμε», ανέφερε αρχικά η Μαρίνα Σάττι.

«Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να εμφανιστούμε με τον τρόπο μας, τη γλώσσα μας και να μοιραστούμε τον πολιτισμό και τους χορούς μας. Χαιρόμαστε που η Ευρώπη χόρεψε μαζί μας», σημείωσε στη συνέχεια η τραγουδίστρια που εκπροσωπεί την Ελλάδα και όλοι θέλουν να φέρει στη χώρα μας την Eurovision το 2025.

Σχετικά με το τραγούδι και το video clip της, ξεκαθάρισε: «Το τραγούδι δεν έχει τουριστική χροιά αλλά το βίντεο κλιπ έχει. Θέλαμε να δείξουμε με χιούμορ τα στερεότυπα που κυριαρχούν γύρω από την εικόνα της Ελλάδας. Για μένα είναι μία πολύ μεγάλη ευκαιρία που βρίσκομαι εδώ για να αναδείξω και την άλλη μας πλευρά».

Να σημειώσουμε πως στην σκηνή του Β ημιτελικού εμφανίστηκε και η Έλενα Παπαρίζου τραγουδώντας το My number one και τραγουδούσε μαζί της όλο το στάδιο.

Αυτά είναι οι 10 χώρες που πέρασαν στον τελικό της Eurovision

Latvia

Austria

Netherlands

Norway

Israel

Greece

Estonia

Switzerland

Georgia

Armenia

Οι 10 χώρες που πέρασαν από τον Α ημιτελικό

Σερβία

Πορτογαλία

Σλοβενία

Ουκρανία

Λιθουανία

Φινλανδία

Κύπρος

Κροατία

Ιρλανδία

Λουξεμβούργο

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.