Δεν ενθουσίασε η Παπαρίζου τους eurofans – Ο χρόνος είναι αμείλικτος

10 Μαΐου, 2024


Δεν ενθουσίασε η Παπαρίζου τους eurofans – Ο χρόνος είναι αμείλικτος

...μιτελικό της Eurovision. Και δυστυχώς η σύγκριση με την Ελένη Φουρέϊρα που εμφανίστηκε στον α’ ημιτελικό ήταν δύσκολη για την «Miss Number 1». Η Έλενα με σύνολο του Βρεττάκου να έμοιαζε πολύ με παλιότερη δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη έμοιαζε πολύ διαφορετική με εκείνη που κέρδισε...

Αμήχανη ήταν η χθεσινή εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου στον β’ ημιτελικό της Eurovision. Και δυστυχώς η σύγκριση με την Ελένη Φουρέϊρα που εμφανίστηκε στον α’ ημιτελικό ήταν δύσκολη για την «Miss Number 1».
  • Η Έλενα με σύνολο του Βρεττάκου να έμοιαζε πολύ με παλιότερη δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη έμοιαζε πολύ διαφορετική με εκείνη που κέρδισε τον διαγωνισμό πρίν απο 19 χρόνια.
Τα πλάνα που έγιναν στο στάδιο έδειξαν πως πολλοί ήταν οι eurofans που δεν γνώριζαν καν τα λόγια του τραγουδιού. Μετά από τόσα χρόνια η ιδιαίτερα αγαπητή Έλενα στη Σουηδία δεν είχε κατ εμέ κανένα λόγο να εμφανιστεί στη σκηνή.
  • Ούτως η άλλως θα την δούμε το Σάββατο καθώς θα είναι αυτή που θα ανακοινώσει που δίνει το δωδεκάρι της η Ελλάδα. Οπότε η χθεσινή εμφάνιση ήταν απλά πλεονασμός.
Και διαπίστωση πως ο χρόνος σε κάποιες περιπτώσεις είναι αμείλικτος. Ειδικά για έναν μουσικό διαγωνισμό που έχει αλλάξει τόσο πολύ με το πέρασμα των χρόνων. Και απευθύνεται όλο και σε μικρότερες ηλικίες. Πανηγύρι παραμένει αλλά πια πανηγύρι των social. Και μόνο…


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.