Survivor 2024: Επέστρεψε τραυματίας! «Κολώνα» στο πλευρό του Σάββα Γκέντσογλου η Αγγελική Ηλιάδη (photo)

27 Απριλίου, 2024


Survivor 2024: Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Σάββας Γκέντσογλου, που αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor μέσα στην εβδομάδα.Ο ποδοσφαιριστής προσγειώθηκε στη χώρα μας πριν από λίγες ώρες (26/4) και όπως αναμενόταν στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» τον περίμεναν τα αγαπημένα του πρόσωπα. Μεταξύ αυτών η πρώην σύντροφός του και μητέρα του γιου του, Αγγελική Ηλιάδη.Θυμίζουμε ότι ένας σοβαρός τραυματισ…

...� το Survivor 2024Θυμίζουμε ότι ένας σοβαρός τραυματισμός στο χέρι δεν του επέτρεψε να συνεχίσει στο Survivor. «Το χέρι δεν είναι εντάξει. Το σπάσιμο, το κάταγμα έχει δέσει αλλά έχω ένα κομμένο σύνδεσμο, τον οποίο δεν είχαν δει και είναι λίγο σπάνιο από ότι μου είπε ο γιατρός.ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Survivor 2024: Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Σάββας Γκέντσογλου, που αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor μέσα στην εβδομάδα.

Ο ποδοσφαιριστής προσγειώθηκε στη χώρα μας πριν από λίγες ώρες (26/4) και όπως αναμενόταν στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» τον περίμεναν τα αγαπημένα του πρόσωπα. Μεταξύ αυτών η πρώην σύντροφός του και μητέρα του γιου του, Αγγελική Ηλιάδη.

Η αποχώρηση του Σάββα Γκέντσογλου από το Survivor 2024

Θυμίζουμε ότι ένας σοβαρός τραυματισμός στο χέρι δεν του επέτρεψε να συνεχίσει στο Survivor. «Το χέρι δεν είναι εντάξει. Το σπάσιμο, το κάταγμα έχει δέσει αλλά έχω ένα κομμένο σύνδεσμο, τον οποίο δεν είχαν δει και είναι λίγο σπάνιο από ότι μου είπε ο γιατρός.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.