Στέφανος Κασσελάκης: «Είμαι και ηγέτης, είμαι και για μπύρες» – Οι σκέψεις του για τη θρησκεία και την οικογένειά του στο μέλλον

26 Απριλίου, 2024


Ο Στέφανος Κασσελάκης, παρότι βρίσκεται εν μέσω της περιοδείας του στα νησιά του Αιγαίου, παραχώρησε συνέντευξη στον Αντώνη Σρόιτερ και στην εκπομπή του Alpha, «Αυτοψία».Δείτε επίσης: Το δήλωσε ο Στέφανος Κασσελάκης: «Καλά έκανα για τον Παπανώτα!»Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για το πλάνο του στην πολιτική, για τον στόχο που έχει το κόμμα για τις Ευρωεκλογές, για τη διαγραφή του υποψήφιου ευρωβουλε…

...υτή Δημήτρη Παπανώτα, για την πίστη του αλλά και την οικογένεια που θα ήθελε να αποκτήσει στο μέλλον με τον σύζυγό του Τάιλερ Μάκμπεθ.Τα σχέδια του Στέφανου Κασσελάκη για την πολιτική και τις Ευρωεκλογές της 9ης ΙουνίουΣυγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο για τα...

Ο Στέφανος Κασσελάκης, παρότι βρίσκεται εν μέσω της περιοδείας του στα νησιά του Αιγαίου, παραχώρησε συνέντευξη στον Αντώνη Σρόιτερ και στην εκπομπή του Alpha, «Αυτοψία».

Δείτε επίσης: Το δήλωσε ο Στέφανος Κασσελάκης: «Καλά έκανα για τον Παπανώτα!»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για το πλάνο του στην πολιτική, για τον στόχο που έχει το κόμμα για τις Ευρωεκλογές, για τη διαγραφή του υποψήφιου ευρωβουλευτή Δημήτρη Παπανώτα, για την πίστη του αλλά και την οικογένεια που θα ήθελε να αποκτήσει στο μέλλον με τον σύζυγό του Τάιλερ Μάκμπεθ.

Τα σχέδια του Στέφανου Κασσελάκη για την πολιτική και τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου

Συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο για τα σχέδια του στην πολιτική. ο κ. Κασσελάκης τόνισε: «Θα ήθελα να μπορέσω να υπηρετήσω ως πρωθυπουργός για δύο θητείες. Να ολοκληρώσω ένα μεγάλο πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων και ως κυβέρνηση να ενώσουμε την Ελλάδα, να αποκεντρώσουμε και να λύσουμε το τεράστιο δημογραφικό πρόβλημα».

Στην συνέχεια, ο Στέφανος Κασσελάκης υπογράμμισε ότι το ψηφοδέλτιο των Ευρωεκλογών του ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ καλύτερο από εκείνο της Νέας Δημοκρατίας και είναι πολύ περήφανος για αυτό, καθώς είναι και το πρώτο άμεσο ευρωψηφοδέλτιο στην Ελλάδα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.