Σπάραξε ο Σταμάτης Φασουλής για την Άννα Παναγιωτοπούλου – «Η μισή μου ζωή, το μισό μου σώμα…»(video)

6 Μαΐου, 2024


Τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο συνάντησε ο Σταμάτης Φασουλής το απόγευμα της Δευτέρας (6/5). Τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη υποδέχθηκε το δίδυμο της ΕΡΤ στον καναπέ της εκπομπής «Στούντιο 4», μιλώντας μεταξύ άλλων για την Άννα Παναγιωτοπούλου, που «έφυγε» από τη ζωή το πρωινό του Μεγάλου Σαββάτου.«Με την Άννα γνωριστήκαμε στη Δραματική Σχολή. Από την πρώτη στιγμή αισθανθήκαμε…

... ότι είμαστε φίλοι πάρα πολλά χρόνια. Βάλαμε κάπως τα πράγματα στη θέση τους στη σχολή του Εθνικού, γιατί μέχρι τότε οι τριτοετείς δεν μιλούσαν στους δευτεροετείς και οι δευτεροετείς στους πρωτοετείς. Εμείς από την τρίτη κιόλας μέρα είχαμε βγει όλοι μαζί να διασκεδάσουμε»,...

Τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο συνάντησε ο Σταμάτης Φασουλής το απόγευμα της Δευτέρας (6/5). Τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη υποδέχθηκε το δίδυμο της ΕΡΤ στον καναπέ της εκπομπής «Στούντιο 4», μιλώντας μεταξύ άλλων για την Άννα Παναγιωτοπούλου, που «έφυγε» από τη ζωή το πρωινό του Μεγάλου Σαββάτου.

«Με την Άννα γνωριστήκαμε στη Δραματική Σχολή. Από την πρώτη στιγμή αισθανθήκαμε ότι είμαστε φίλοι πάρα πολλά χρόνια. Βάλαμε κάπως τα πράγματα στη θέση τους στη σχολή του Εθνικού, γιατί μέχρι τότε οι τριτοετείς δεν μιλούσαν στους δευτεροετείς και οι δευτεροετείς στους πρωτοετείς. Εμείς από την τρίτη κιόλας μέρα είχαμε βγει όλοι μαζί να διασκεδάσουμε», περιγράφει αρχικά ο Σταμάτης Φασουλής.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.