Survivor 2024 spoiler 29/03: Τα βρόντηκε κι έφυγε! Τελικά αποχώρησε οικειοθελώς

29 Μαρτίου, 2024


Survivor 2024 spoiler 29/03: Μπορεί η αποχώρησης της Ευγενίας Μπόρλα να ήταν αναμενόμενη για τους περισσότερους όμως η αλήθεια είναι πολύ πιο διαφορετική απ’ ότι φαίνεται. Τι πραγματικά έχει συμβεί; Η Ευγενία Μπόρλα ήταν για τρίτη φορά υποψήφια προς αποχώρηση, η οποία αποδείχτηκε και φαρμακερή. Μαζί με την Ευγενία στον τάκο βρέθηκαν και η Αναστασία Τσέρου, η Άιρα και η Χρύσα Χατζηγεωργίου. Για πολ…

...λούς η Ευγενία ήταν το φαβορί, για εμάς πάλι όχι αφού η Ευγενία είχε αποδείξει πως στις ατομικές μονομαχίες για την παραμονή της στο Survivor 2024 ήταν άπαιχτη.Ωστόσο η Ευγενία Μπόρλα όχι μόνο αποχώρησε αλλά δεν διεκδίκησε καν την παραμονή της στο Survivor. Και έχει λογική όλο αυτό; Τι...

Survivor 2024 spoiler 29/03: Μπορεί η αποχώρησης της Ευγενίας Μπόρλα να ήταν αναμενόμενη για τους περισσότερους όμως η αλήθεια είναι πολύ πιο διαφορετική απ’ ότι φαίνεται. Τι πραγματικά έχει συμβεί;

Η Ευγενία Μπόρλα ήταν για τρίτη φορά υποψήφια προς αποχώρηση, η οποία αποδείχτηκε και φαρμακερή. Μαζί με την Ευγενία στον τάκο βρέθηκαν και η Αναστασία Τσέρου, η Άιρα και η Χρύσα Χατζηγεωργίου. Για πολλούς η Ευγενία ήταν το φαβορί, για εμάς πάλι όχι αφού η Ευγενία είχε αποδείξει πως στις ατομικές μονομαχίες για την παραμονή της στο Survivor 2024 ήταν άπαιχτη.

Ωστόσο η Ευγενία Μπόρλα όχι μόνο αποχώρησε αλλά δεν διεκδίκησε καν την παραμονή της στο Survivor. Και έχει λογική όλο αυτό; Τι πραγματικά έχει συμβεί; Το Athensmagazine.gr έχει το ρεπορτάζ.

Survivor 2024 spoiler 29/03: Τα βρόντηκε κι έφυγε! Τελικά αποχώρησε οικειοθελώς

Survivor 2024 spoiler 29/03: Αποχώρησε τελικά οικειοθελώς η Ευγενία Μπόρλα;

Η αλήθεια είναι πως η Ευγενία Μπόρλα το τελευταίο διάστημα είχε αρχίζει να κουράζεται. Παρότι μπήκε αργά στο Survivor, αφού μέτρησε μόλις πέντε εβδομάδες (δείτε εδώ πόσα χρήματα πήρε), η Ευγενία έδειχνε πως δεν άντεχε και πολύ. Και αυτό το είχε αποκαλύψει και σε κοντινά της πρόσωπα μέσα στο Survivor.

Πριν την αναμέτρηση για την παραμονή η Ευγενία Μπόρλα είχε αποφασίσει πως αν δει ότι δεν της βγαίνει το παιχνίδι δεν θα το πάει και… μακριά. Και έτσι κι έγινε. Η Ευγενία Μπόρλα στην ουσία αποχώρησε οικειοθελώς καθώς παράτησε την αναμέτρηση και ειδικά στον τελικό παραμονής κόντρα στην Χρύσα Χατζηγεωργίου, όπου έχασε και με το βαρύ 4-0.

Survivor 2024 spoiler 29/03: Τα βρόντηκε κι έφυγε! Τελικά αποχώρησε οικειοθελώς

Η Ευγενία το είχε πάρει απόφαση δεν θέλει να συνεχίσει άλλο αφού γνώριζε πολύ καλά πως και την επόμενη εβδομάδα θα ήταν υποψήφια. Τα είχε μελετήσει στο μυαλό και αποφάσισε να παρατήσει στη μέση την αναμέτρηση! Αν δει κανείς και πως πετούσε τον στόχο θα το καταλάβει. Σαν να μην ήθελε να κερδίσει.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.