Επιβεβαίωσε το χειρότερο ο Γιάννης Καλλιάνος: «Μέχρι και τις 3/4 η χώρα στα κόκκινα…»

28 Μαρτίου, 2024


Καιρός: Το νέφος της αφρικανικής σκόνης έχει «σκεπάσει» τη χώρα από τον Βόλο μέχρι την Κρήτη, εκεί όπου λόγω της εγγύτητας με την Αφρική, η ατμόσφαιρα είναι ακόμα πιο αποπνικτική.Ο μετεωρολόγος του MEGA, Γιάννης Καλλιάνος, μιλώντας στο LIVE NEWS είπε πως η ατμόσφαιρα θα καθαρίσει από σήμερα το βράδυ. Θα υπάρξει στροφή των ανέμων σε βορειοδυτικούς και επικράτηση ηλιοφάνειας, ενώ επίσης θα υπάρχει κ…

...αλή διαύγεια και ορατότητα έως το Σάββατο.Νέο επεισόδιο ζέστης και σκόνης θα υπάρξει από την Κυριακή, με αυξημένες θερμοκρασίες έως την Τετάρτη 03/04. Οι πιθανές μέγιστες θερμοκρασίες θα είναι 26-28°C στα ηπειρωτικά και 30 – 32°C στην Κρήτη.Δείτε επίσης: Πρόγνωση «λάβα» από τον Παναγιώτη...

Καιρός: Το νέφος της αφρικανικής σκόνης έχει «σκεπάσει» τη χώρα από τον Βόλο μέχρι την Κρήτη, εκεί όπου λόγω της εγγύτητας με την Αφρική, η ατμόσφαιρα είναι ακόμα πιο αποπνικτική.

Ο μετεωρολόγος του MEGA, Γιάννης Καλλιάνος, μιλώντας στο LIVE NEWS είπε πως η ατμόσφαιρα θα καθαρίσει από σήμερα το βράδυ. Θα υπάρξει στροφή των ανέμων σε βορειοδυτικούς και επικράτηση ηλιοφάνειας, ενώ επίσης θα υπάρχει καλή διαύγεια και ορατότητα έως το Σάββατο.

Νέο επεισόδιο ζέστης και σκόνης θα υπάρξει από την Κυριακή, με αυξημένες θερμοκρασίες έως την Τετάρτη 03/04. Οι πιθανές μέγιστες θερμοκρασίες θα είναι 26-28°C στα ηπειρωτικά και 30 – 32°C στην Κρήτη.

Δείτε επίσης: Πρόγνωση «λάβα» από τον Παναγιώτη Γιαννόπουλο: «Από 1η Απριλίου αλλάζουν τα δεδομένα, έρχονται…»

Αναλυτικά η πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.