Κέιτ Μίντλετον: Με ποια μορφή καρκίνου διαγνώστηκε η Πριγκίπισσα της Ουαλίας

28 Μαρτίου, 2024


Μπορεί η Κέιτ Μίντλετον να βγήκε δημόσια με ένα βίντεο και να αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους είναι “εξαφανισμένη”, ωστόσο, οι φήμες και τα σχόλια περί συνωμοσίας δεν έχουν σταματήσει. Ακόμα και τώρα ορισμένοι λένε πως το εν λόγω βίντεο έχει δημιουργηθεί με την βοήθεια τεχνητής νοημοσύνης και πως αυτή δεν είναι η Πριγκίπισσα της Ουαλίας.Τα media ωστόσο έχουν “σωπάσει” σεβόμενοι την κατάστασ…

...η υγείας της αλλά και για το καλό των τριών ανήλικων παιδιών της, τα οποία το ζευγάρι θέλουν να προστατεύσουν.Με αυτή την μορφή καρκίνου φέρεται πως διαγνώστηκε η Κέιτ ΜίντλετονΜε αφορμή την αποκάλυψη που είχε γίνει πως η Πριγκίπισσα έκανε επέμβαση στην κοιλιακή χώρα, ο δημοσιογράφος...

Μπορεί η Κέιτ Μίντλετον να βγήκε δημόσια με ένα βίντεο και να αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους είναι “εξαφανισμένη”, ωστόσο, οι φήμες και τα σχόλια περί συνωμοσίας δεν έχουν σταματήσει. Ακόμα και τώρα ορισμένοι λένε πως το εν λόγω βίντεο έχει δημιουργηθεί με την βοήθεια τεχνητής νοημοσύνης και πως αυτή δεν είναι η Πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Τα media ωστόσο έχουν “σωπάσει” σεβόμενοι την κατάσταση υγείας της αλλά και για το καλό των τριών ανήλικων παιδιών της, τα οποία το ζευγάρι θέλουν να προστατεύσουν.

Με αυτή την μορφή καρκίνου φέρεται πως διαγνώστηκε η Κέιτ Μίντλετον

Με αφορμή την αποκάλυψη που είχε γίνει πως η Πριγκίπισσα έκανε επέμβαση στην κοιλιακή χώρα, ο δημοσιογράφος Μάρκ Ρος, ειδικός στην βασικική οικογένεια, μίλησε στο περιοδικό Gala.

«Σύμφωνα με καλά πληροφορημένη πηγή, όλα δείχνουν ότι υποβλήθηκε σε υστερεκτομή και ότι πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου. Όπως εξήγησε, η πριγκίπισσα της Ουαλίας υποβάλλεται σε προληπτική χημειοθεραπεία, η οποία μπορεί να γίνεται στο σπίτι, χωρίς να χρειάζεται να πηγαίνει στο νοσοκομείο», αποκάλυψε μεταξύ άλλων.

Μάλιστα, ανέφερε πως η επίσημη εμφάνιση της δεν θα γίνει το Πάσχα όπως ανακοινώθηκε αλλά υπολογίζεται περίπου στον Ιούνιο με Ιούνιο. Πολύ πιθανό στους βασιλικούς αγώνες στο Ascot.

Δείτε επίσης: Μέντιουμ είπε αυτό που κανείς δεν τολμά – «Οι μήνες Ιούνιος και…»

«Είναι πάντα πολύ προσεγμένη στην εικόνα της, ασκείται συνεχώς, τρώει ελάχιστα. Και όπως έλεγε πάντα η Ελισάβετ Β΄ “Πρέπει να σε δουν για να σε πιστέψουν”. Αυτό που με εντυπωσίασε ιδιαίτερα ήταν το σκηνικό αυτού του βίντεο. Μόνη σε ένα παγκάκι σε έναν κήπο, με τζιν και λίγο μακιγιάζ, η μόνη βασιλική πτυχή ήταν το δαχτυλίδι της Λαίδης Νταϊάνα. Οι Βρετανοί ανακάλυψαν τον ήχο της φωνής της, είναι πολύ σπάνιος γιατί σπάνια μιλάει δημόσια. Η Κέιτ Μίντλετον θέλησε να δείξει τον εαυτό της κοντά στον κόσμο και συγκεκριμένα να απευθυνθεί στη νέα γενιά που είναι ένα από τα αδύναμα σημεία της μοναρχίας», σχολίασε σε άλλο σημείο.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.