Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα»

28 Μαρτίου, 2024


Η Emlia Vodos εξομολογήθηκε το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει από την ημέρα που γεννήθηκεΗ Emilia Vodos ήταν καλεσμένη σε διαδικτυακή εκπομπή και μίλησε για όλα.Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας με το οποίο είχε γεννηθεί και είχε φοβηθεί αρκετά για τη ζωή της.«Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν το ξεπερνάς ποτέ, γεννήθηκα με αυτό το αιματολογικό πρόβλημα και θα πεθάνω με αυτό. Η εφηβεία μ…

...�βεία μου ήταν τρομακτική, γιατί λόγω του προβλήματος αυτού οι γιατροί μού είχαν κόψει τα πάντα. Έχω περάσει περιόδους με μεγάλη κατάθλιψη. Δεν έπαιρνα τα φάρμακά μου και είχαμε φτάσει στο σημείο να διαπραγματευτούμε το αν θα πεθάνω ή όχι. Έκανα ενέσιμα φάρμακα στη δουλειά...

Η Emlia Vodos εξομολογήθηκε το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει από την ημέρα που γεννήθηκε

Η Emilia Vodos ήταν καλεσμένη σε διαδικτυακή εκπομπή και μίλησε για όλα.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας με το οποίο είχε γεννηθεί και είχε φοβηθεί αρκετά για τη ζωή της.

«Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν το ξεπερνάς ποτέ, γεννήθηκα με αυτό το αιματολογικό πρόβλημα και θα πεθάνω με αυτό. Η εφηβεία μου ήταν τρομακτική, γιατί λόγω του προβλήματος αυτού οι γιατροί μού είχαν κόψει τα πάντα. Έχω περάσει περιόδους με μεγάλη κατάθλιψη. Δεν έπαιρνα τα φάρμακά μου και είχαμε φτάσει στο σημείο να διαπραγματευτούμε το αν θα πεθάνω ή όχι. Έκανα ενέσιμα φάρμακα στη δουλειά κάθε βράδυ για 12 ώρες», εξομολογήθηκε η Emilia Vodos.

«Στα 19 μου νοσηλεύτηκα και είπα “θεέ μου, σου αφήνω την υγεία μου στα χέρια σου και εσύ θα αποφασίσεις τι θα κάνεις”. Από τότε μέχρι και σήμερα δεν έχω νοσηλευτεί ξανά», αποκάλυψε η πρώην παίκτρια του My Style Rocks.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.