Φίλιππος Μιχόπουλος: Τα luxury ξενοδοχεία σε Μύκονο & Σαντορίνη και η χλιδάτη ζωή – Ποιος είναι ο πρώην σύζυγος της Αθηνάς Οικονομάκου

27 Απριλίου, 2024


Τεράστια έκπληξη προκάλεσε η κοινή ανακοίνωση της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου για το τέλος του γάμου τους. Μετά από 6 χρόνια έγγαμου βίου και 2 παιδιά, το ζευγάρι πήρε την απόφαση να πάρει διαφορετικούς δρόμους στην προσωπική του ζωή – διαβάστε την ανακοίνωση.Στις 6 Οκτωβρίου του 2018 ενώθηκαν με θρησκευτικό γάμο στη Μύκονο, στην παραλία του Ορνού. Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν η…

... ηθοποιός Νίκη Παλληκαράκη και ο Μιχάλης Νέζης, οι οποίοι ήταν και οι μάρτυρες στον πολιτικό τους γάμο.Το τελευταίο διάστημα έκαναν σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις (δείτε πότε ήταν η τελευταία), παρόλο που ηθοποιός πριν μερικούς μήνες μπροστά στην κάμερα είχε διαψεύσει μερικές...

Τεράστια έκπληξη προκάλεσε η κοινή ανακοίνωση της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου για το τέλος του γάμου τους. Μετά από 6 χρόνια έγγαμου βίου και 2 παιδιά, το ζευγάρι πήρε την απόφαση να πάρει διαφορετικούς δρόμους στην προσωπική του ζωή – διαβάστε την ανακοίνωση.

Στις 6 Οκτωβρίου του 2018 ενώθηκαν με θρησκευτικό γάμο στη Μύκονο, στην παραλία του Ορνού. Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν η ηθοποιός Νίκη Παλληκαράκη και ο Μιχάλης Νέζης, οι οποίοι ήταν και οι μάρτυρες στον πολιτικό τους γάμο.

Το τελευταίο διάστημα έκαναν σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις (δείτε πότε ήταν η τελευταία), παρόλο που ηθοποιός πριν μερικούς μήνες μπροστά στην κάμερα είχε διαψεύσει μερικές φήμες που είχαν βγει περί κρίσης και χωρισμού.

Όπως και να έχει έχοντας πάρει πλέον την απόφαση να χωρίσουν, Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος έχουν ως κύρια προτεραιότητα τους τα δυο παιδιά τους, τα οποία και λατρεύουν. Άλλωστε, πάντα κρατούσαν χαμηλό προφίλ από τα φώτα της δημοσιότητας παρά την αναγνωρισιμότητα της ηθοποιού.

Ποιος είναι όμως ο πρώην πλέον σύζυγός της Αθηνάς Οικονομάκου, Φίλιππος Μιχόπουλος;

Φίλιππος Μιχόπουλος Αθηνά Οικονομάκου

Ο Φίλιππος Μιχόπουλος είναι από τους πιο γνωστούς επιχειρηματίες στη χώρα. Σε ηλικία 41 ετών και έχοντας σπουδάσει ξενοδοχειακά στο Παρίσι, διαθέτει με τον αδερφό του Ιάσονα, δυο μεγάλα ξενοδοχεία στην Ελλάδα. Πρόκειται για ένα στην Μύκονο και ένα στην Σαντορίνη με την ονομασία Kyvotos.

O επιχειρηματίας ωστόσο, δραστηριοποιείται περισσότερο σε αυτό της Σαντορίνης, όπου με την Αθηνά Οικονομάκου και τα παιδιά τους περνούσαν εκεί μεγάλο διάστημα των καλοκαιρινών τους διακοπών.

Ο Φίλιππος Μιχόπουλος επίσης, όπως βλέπει κανείς από τα social media είναι και λάτρης τόσο των χλιδάτων ταξιδιών όσο και των σπορ! Τα παιδιά του ωστόσο είναι πάντα κύρια προτεραιότητα.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.