Στα 52 μου έχω ήδη 11 διαζύγια. Δε θα σταματήσω τους γάμους μέχρι να βρω τον έναν και μοναδικό ιδανικό άντρα

27 Μαρτίου, 2024


Σε έναν κόσμο όπου η έννοια της αγάπης και του γάμου είναι τόσο διαφορετική όσο και η ίδια η ανθρωπότητα, η ιστορία της Μονέτ ξεχωρίζει, όχι μόνο για τον αριθμό των φορών που έχει περπατήσει στα σκαλιά της εκκλησίας, αλλά για τα μαθήματα και τις γνώσεις που μοιράζεται για την αγάπη, την απώλεια και τον εαυτό της. -ανακάλυψη. Στα 52 της, η Μονέτ έχει παντρευτεί έντεκα φορές και το ταξίδι της προσφέ…

...ρει μία μοναδική ματιά στην πολυπλοκότητα των σχέσεων και την ανθρώπινη καρδιά.Το κυνήγι της αγάπηςΗ ιστορία της Μονέτ ξεκινά με μια απλή δήλωση αγάπης στο γuμνάσιο, που οδηγεί στον πρώτο της γάμο. Αυτό το αρχικό βήμα στον κόσμο των ρομαντικών δεσμεύσεων έθεσε τις βάσεις για...

Σε έναν κόσμο όπου η έννοια της αγάπης και του γάμου είναι τόσο διαφορετική όσο και η ίδια η ανθρωπότητα, η ιστορία της Μονέτ ξεχωρίζει, όχι μόνο για τον αριθμό των φορών που έχει περπατήσει στα σκαλιά της εκκλησίας, αλλά για τα μαθήματα και τις γνώσεις που μοιράζεται για την αγάπη, την απώλεια και τον εαυτό της. -ανακάλυψη. Στα 52 της, η Μονέτ έχει παντρευτεί έντεκα φορές και το ταξίδι της προσφέρει μία μοναδική ματιά στην πολυπλοκότητα των σχέσεων και την ανθρώπινη καρδιά.

Το κυνήγι της αγάπης

Η ιστορία της Μονέτ ξεκινά με μια απλή δήλωση αγάπης στο γuμνάσιο, που οδηγεί στον πρώτο της γάμο. Αυτό το αρχικό βήμα στον κόσμο των ρομαντικών δεσμεύσεων έθεσε τις βάσεις για μια ζωή που κάθε άλλο παρά συνηθισμένη θα ήταν. Με κάθε γάμο, από το να ξαναπαντρευτεί έναν πρώην σύζυγό του με την ελπίδα της αναζωπύρωσης της αγάπης μέχρι την παρορμητική φυγή στο Λας Βέγκας με έναν άντρα που γνώρισε στο διαδίκτυο, η Μονέτ έψαχνε για κάτι περισσότερο, κάτι βαθύτερο.

Ο γάμος του σχολικού έpωτα δεν κράτησε πολύ. Λίγο αργότερα, αποφάσισε να παντρευτεί κάποιον με τον οποίο θα περνούσε καλά, αλλά τελικά κατέληξε σε διαζύγιο. Το ίδιο έπαθε και με τον τρίτο και τέταρτο γάμο της.

Τι δηλώνει η 52χρονη για τα διαζύγια και τον… ιδανικό άντρα που ψάχνει;

Στην πέμπτη προσπάθεια, παρόλο που έγινε μητέρα, απέτυχε επίσης και η Μονέτ εξακολουθούσε να ψάχνει τον έναν και μοναδικό με τον οποίο θα είναι μαζί το υπόλοιπο της ζωής της. Ωστόσο, για τον πέμπτο της σύζυγο δήλωσε πως είναι ο έρωτας της ζωής της ίσως γι’ αυτό να τον παντρεύτηκε δύο φορές!

Έτσι δεν άργησε να έρθει και 6ος και 0 7ος γάμος, αλλά και τα διαζύγια τους. Μάλιστα τον έκτο της σύζυγο παντρεύτηκε δύο φορές! Κι ενώ κάποιοι προσπάθησαν να την φρενάρουν, εκείνη συνέχισε να ψάχνει τον ιδανικό σύζυγο.

Η ίδια δήλωσε χαρακτηριστικά: «Τον όγδοο άντρα μου τον γνώρισα μέσω Διαδικτύου και μετά μια εβδομάδα βρεθήκαμε στο Βέγκας και παντρευτήκαμε». «Ο Νούμερο εννέα ήταν ένας πολύ χαρισματικός τύπος αλλά και το είδος του άντρα που δεν πρέπει να σε ελκύει! Με τον δέκατο σύζυγό μου γνωριζόμασταν από το δημοτικό, αλλά έπρεπε να παραμείνουμε δυο καλοί φίλοι. Ήταν λάθος που παντρευτήκαμε» δηλώνει σήμερα η 52χρονη γυναίκα.

Η ελπίδα ότι θα …είναι αυτός ο ένας

Αυτό που είναι εντυπωσιακό με τη Μονέτ δεν είναι ο αριθμός των φορών που έχει παντρευτεί αλλά η ακλόνητη ελπίδα και η πίστη της στην αγάπη. Παρά τα πολλαπλά διαζύγια, δεν έκανε ποτέ γάμο νομίζοντας ότι θα τελείωνε. Κάθε φορά, ήλπιζε, «παρακαλώ ας είναι αυτό». Αυτό το μοτίβο ελπίδας, αγάπης και τελικής στενοχώριας καθορίζει όχι μόνο τους γάμους της Μονέτ, αλλά και την αδυσώπητη αναζήτηση μιας αδελφής ψυχής.

«Δεν παντρεύτηκα ούτε μια φορά έχοντας στο μυαλό μου ότι μπορεί να χωρίσω! Κάθε φορά που γνώριζα κάποιον, ένιωθα πως είναι ο ένας και μοναδικός που θα περάσω μαζί του την υπόλοιπη ζωή μου» εξομολογείται. «Αλλά δυστυχώς δεν γνώρισα ακόμα τον άντρα της ζωής μου και δεν θα σταματήσω να ψάχνω μέχρι να τον βρω», κατέληξε.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως οι συνολικές προτάσεις γάμου που δέχτηκε ήταν 28, εκείνη υπέκυψε μόνο στις 11…

Τι μένει;

Οι στοχασμοί της Μονέτ προσφέρουν βαθιές γνώσεις για τη φύση της αγάπης και την ιδέα της αδελφής ψυχής. Παραδέχεται ότι ερωτεύτηκε γρήγορα και ότι συνειδητοποίησε ότι πέρασε τη ζωή της προσπαθώντας να διαμορφώσει τους συντρόφους της σε ένα ιδανικό που υπήρχε μόνο στο κεφάλι της. Αυτή η ειλικρινής παραδοχή λέει πολλά για τις προσδοκίες που φέρνουμε στις σχέσεις και το επίπονο αλλά απαραίτητο ταξίδι αυτοανακάλυψης που συχνά ακολουθεί.

Τι αναζητά σήμερα η 52χρονη;

Σήμερα, η Μονέτ δεν αναζητά πλέον την άπιαστη αδελφή ψυχή. Η ιστορία της έχει μετατοπιστεί από μια αναζήτηση για αγάπη έξω από ένα ταξίδι αυτοαποδοχής και κατανόησης. Αυτή η μεταμόρφωση είναι μια ισχυρή υπενθύμιση της ικανότητας για ανάπτυξη και αλλαγή που βρίσκεται μέσα στον καθένα μας, ειδικά όταν πρόκειται για αγάπη.

Η αφήγηση της Μονέτ είναι κάτι περισσότερο από μια απλή καταμέτρηση γάμων. είναι μια απόδειξη της ανθεκτικότητας του ανθρώπινου πνεύματος και της ατελείωτης ικανότητας για αγάπη. Η ιστορία της μας ενθαρρύνει να κοιτάξουμε πέρα από την επιφάνεια και να δούμε τα μαθήματα και την ανάπτυξη που προέρχονται από τις σχέσεις μας, ανεξάρτητα από το πόσο σύντομες ή διαρκείς μπορεί να είναι.

Μοιράζοντας την ιστορία της, η Monette ανοίγει μια συζήτηση για την αγάπη, τις προσδοκίες και το ταξίδι για να βρούμε την ειρήνη μέσα μας. Οι εμπειρίες της μας υπενθυμίζουν ότι ενώ η αγάπη μπορεί να είναι περίπλοκη και ακατάστατη, είναι επίσης μεταμορφωτική και, πάνω απ ‘όλα, ένα ταξίδι που αξίζει να κάνετε.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.