Έλληνας στο Ελσίνσκι βγαίνει έξω στους -8 για να ευχαριστηθεί το καφέ του αλλά μόνο αυτό δεν έγινε (video)

22 Μαρτίου, 2024


Άτυχος ήταν Έλληνας τουρίστας στο Ελσίνκι της Φινλανδίας, όταν βγήκε από το ξενοδοχείο του για να κάνει ένα τσιγάρο και να απολαύσει το ζεστό καφέ του σε θερμοκρασία… -8 βαθμών.Βέβαια οι προσπάθειες του απέβησαν άκαρπες, γιατί ο κ. Τσολιάς δεν ευχαριστήθηκε ούτε τσιγάρο, ούτε το ρόφημα του γιατί από την πολύ χαμηλή θερμοκρασία, αυτός έγινε σε ελάχιστο χρόνο παγάκι! Δείτε επίσης: «Πάμπλο, είμαι έ…

γκυος, απάντα»! - Απίστευτο περιστατικό στη ΧιλήΩστόσο ο ίδιος το χάρηκε και μας μοιράστηκε την ιδέα του! Viral έγινε η αντίδραση του!ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩΤο διαβάσαμε εδώ

Άτυχος ήταν Έλληνας τουρίστας στο Ελσίνκι της Φινλανδίας, όταν βγήκε από το ξενοδοχείο του για να κάνει ένα τσιγάρο και να απολαύσει το ζεστό καφέ του σε θερμοκρασία… -8 βαθμών.

Βέβαια οι προσπάθειες του απέβησαν άκαρπες, γιατί ο κ. Τσολιάς δεν ευχαριστήθηκε ούτε τσιγάρο, ούτε το ρόφημα του γιατί από την πολύ χαμηλή θερμοκρασία, αυτός έγινε σε ελάχιστο χρόνο παγάκι!

Δείτε επίσης: «Πάμπλο, είμαι έγκυος, απάντα»! – Απίστευτο περιστατικό στη Χιλή

Ωστόσο ο ίδιος το χάρηκε και μας μοιράστηκε την ιδέα του! Viral έγινε η αντίδραση του!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.