Survivor 2024: «Καρφιά» από Ζωή Ασουμανάκη – «Δεν ξέρω τι κάνει το αγόρι της Χρύσας, να είναι καλά τα παιδιά, όμως άλλα φαίνονται»

18 Φεβρουαρίου, 2024


Survivor 2024: Τα δικά της «καρφιά» πέταξε η Ζωή Ασουμανάκη μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι επιβίωσης. «Δεν ξέρω τι κάνει το αγόρι της Χρύσας, να είναι καλά τα παιδιά, όμως άλλα φαίνονται» ανέφερε χαρακτηριστικά για τη σχέση που έχει αναπτύξει με τον Φάνη.«Όταν μπήκα στο παιχνίδι, οι άλλοι παίκτες με ρωτούσαν πώς πάει το Survivor και τι γνώμη έχει ο κόσμος γι’ αυτούς. Κολυμπάω γενικά, απλά ε…

...κείνη τη μέρα έπεσα από ψηλά, ήπια νερό και πιέστηκα πολύ. Οι παίκτες που φεύγουν τα βράδια είναι η Δαλάκα, η Όλγα, ο Παππάς και ο Σάββας. Δεν ξέρω αν μπορεί να υπάρξει φιλία μεταξύ Δαλάκας και Ασημίνας», είπε αρχικά η Ζωή Ασουμανάκη.Η Ζωή Ασουμανάκη είπε στη συνέχεια: «Ο Φάνης...

Survivor 2024: Τα δικά της «καρφιά» πέταξε η Ζωή Ασουμανάκη μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι επιβίωσης. «Δεν ξέρω τι κάνει το αγόρι της Χρύσας, να είναι καλά τα παιδιά, όμως άλλα φαίνονται» ανέφερε χαρακτηριστικά για τη σχέση που έχει αναπτύξει με τον Φάνη.

«Όταν μπήκα στο παιχνίδι, οι άλλοι παίκτες με ρωτούσαν πώς πάει το Survivor και τι γνώμη έχει ο κόσμος γι’ αυτούς. Κολυμπάω γενικά, απλά εκείνη τη μέρα έπεσα από ψηλά, ήπια νερό και πιέστηκα πολύ. Οι παίκτες που φεύγουν τα βράδια είναι η Δαλάκα, η Όλγα, ο Παππάς και ο Σάββας. Δεν ξέρω αν μπορεί να υπάρξει φιλία μεταξύ Δαλάκας και Ασημίνας», είπε αρχικά η Ζωή Ασουμανάκη.

Η Ζωή Ασουμανάκη είπε στη συνέχεια: «Ο Φάνης ξέρει ότι είναι δυνατός παίκτης και έχει έπαρση. Καλό θα ήταν να χαλαρώσει γιατί βλέπω ότι δεν βγάζει καλή εικόνα προς τα έξω. Ήθελα ο Τζέιμς να έρθει στην ομάδα μας. Τη Σταυρούλα δεν τη γνώριζα, αλλά δεν μου έβγαλε καλό χαρακτήρα, σχολίαζε ακόμα και εμένα».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.