Βουλγαρία: «Αγαπούσε εκ γενετής τα βουνά» – Καθηλώνει ο πατέρας του σκιέρ που βρήκε τραγικό θάνατο από χιονοστιβάδα

14 Φεβρουαρίου, 2024


«Αγαπούσε εκ γενετής τα βουνά» ανέφερε, μεταξύ άλλων, και καθηλώνει ο πατέρας του σκιέρ που βρήκε τραγικό θάνατο από χιονοστιβάδα στη Βουλγαρία. Ο άτυχος άνδρας από τη Φλώρινα, ήταν λάτρης της ορειβασίας και των χειμερινών σπορ και ταξίδευε συνέχεια σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας και του εξωτερικού, όπως έκανε πρόσφατα και με τρεις φίλους του στη γειτονική Βουλγαρία, στο χιονοδρομικό κέντρο του …

...Μπόροβιτς.Ο πατέρας του μίλησε στο STAR και τόνισε μεταξύ άλλων: «Ο γιος μου αγαπούσε εκ γενετής τα βουνά. Έφευγε σε Γαλλία, Ελλάδα, ήταν ταλαντούχος, με διπλώματα. Ο Κωνσταντίνος ήταν ήρεμο παιδί. Το βάρος των 5 ατόμων σε εκείνο το σημείο ήταν πολύ μεγάλο, για αυτό έγινε κατολίσθηση».ΔΕΙΤΕ...

«Αγαπούσε εκ γενετής τα βουνά» ανέφερε, μεταξύ άλλων, και καθηλώνει ο πατέρας του σκιέρ που βρήκε τραγικό θάνατο από χιονοστιβάδα στη Βουλγαρία.

Ο άτυχος άνδρας από τη Φλώρινα, ήταν λάτρης της ορειβασίας και των χειμερινών σπορ και ταξίδευε συνέχεια σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας και του εξωτερικού, όπως έκανε πρόσφατα και με τρεις φίλους του στη γειτονική Βουλγαρία, στο χιονοδρομικό κέντρο του Μπόροβιτς.

Ο πατέρας του μίλησε στο STAR και τόνισε μεταξύ άλλων: «Ο γιος μου αγαπούσε εκ γενετής τα βουνά. Έφευγε σε Γαλλία, Ελλάδα, ήταν ταλαντούχος, με διπλώματα. Ο Κωνσταντίνος ήταν ήρεμο παιδί. Το βάρος των 5 ατόμων σε εκείνο το σημείο ήταν πολύ μεγάλο, για αυτό έγινε κατολίσθηση».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.