Περιπέτεια στον αέρα για τον Στέφανο Κασσελάκη – Το αεροπλάνο δεν προσγειώθηκε

14 Φεβρουαρίου, 2024


Το αεροπλάνο με προορισμό τη Ρόδο δεν κατάφερε να προσγειωθεί στο νησί και επέστρεψε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Ο Στέφανος Κασσελάκης είχε αναχωρήσει μετά την επίσκεψη του στην έκθεση Horeco για την Ρόδο, όπου αύριο αναμενόταν να παραστεί στο μνημόσυνο για τον ένα χρόνο από τον θάνατο του πρώην υπουργού και βουλευτή Δωδεκανήσου, Νεκτάριου Σαντορινιού. !function(v,t,o){var a=t.createEle…

...ement("script");a.src="https://ad.vidverto.io/vidverto/js/aries/v1/invocation.js",a.setAttribute("fetchpriority","high");var r=v.top;r.document.head.appendChild(a),v.self!==v.top&&(v.frameElement.style.cssText="width:0px!important;height:0px!important;"),r.aries=r.aries||{},r.aries.v1=r.aries.v1||{commands:[]};var c=r.aries.v1;c.commands.push((function(){var t=v.frameElement||"#_vidverto-3e9edbfd85b22134d4f6119e89cf0d6c";c.mount("9058",t,{width:720,height:405})}))}(window,document); Ωστόσο,...

Το αεροπλάνο με προορισμό τη Ρόδο δεν κατάφερε να προσγειωθεί στο νησί και επέστρεψε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Ο Στέφανος Κασσελάκης είχε αναχωρήσει μετά την επίσκεψη του στην έκθεση Horeco για την Ρόδο, όπου αύριο αναμενόταν να παραστεί στο μνημόσυνο για τον ένα χρόνο από τον θάνατο του πρώην υπουργού και βουλευτή Δωδεκανήσου, Νεκτάριου Σαντορινιού.

Ωστόσο, το αεροπλάνο στο οποίο επέβαινε ο Στέφανος Κασσελάκης και οι συνεργάτες τους δεν κατάφερε να προσγειωθεί στο νησί λόγω των καιρικών συνθηκών. Επί ένα τέταρτο ο πιλότος επιχειρούσε να προσγειώσει το αεροπλάνο στο αεροδρόμιο της Ρόδο αλλά δεν τα κατάφερε και έτσι αναγκάστηκε να επιστρέψει λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή.

Ο Στέφανος Κασσελάκης και οι συνεργάτες του είναι καλά στην υγεία τους.

Δείτε το βίντεο

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.