«Θα πέσουν χιόνια στην…»: Επιστρέφει ο χιονιάς σύμφωνα με τον Τάσο Αρνιακό

13 Φεβρουαρίου, 2024


Καιρός – Τάσος Αρνιακός: Σε ποια περιοχη της χώρας αναμένεται να χιονίσει αύριο, Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με τον Τάσο Αρνιακό!Ο έμπειρος αστρολόγος, μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ανέλυσε τα δεδομένα του καιρού και ξεκαθάρισε πως ο χειμώνας επιμένει αλλά όχι σε πολύ υψηλά στάνταρ, ειδικά για την εποχή, με τις καταιγίδες ωστόσο να κάνουν την εμφάνισή τους σε πολλές περιοχές τ…

...ης Ελλάδας.Μάλιστα σύμφωνα με τον Τάσο Αρνιακό και ο χιονιάς επιμένει, αφού την Τετάρτη αναμένεται να χιονίσει στα βόρεια της Ηπειρωτικής χώρας! Στην Αττική αναμένεται βροχές και κατά τόπους καταιγίδες με την θερμοκρασία να μην ξεπερνάει τους 15 βαθμούς. Ανάλογως καιρός με...

Καιρός Τάσος Αρνιακός: Σε ποια περιοχη της χώρας αναμένεται να χιονίσει αύριο, Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με τον Τάσο Αρνιακό!

Ο έμπειρος αστρολόγος, μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ανέλυσε τα δεδομένα του καιρού και ξεκαθάρισε πως ο χειμώνας επιμένει αλλά όχι σε πολύ υψηλά στάνταρ, ειδικά για την εποχή, με τις καταιγίδες ωστόσο να κάνουν την εμφάνισή τους σε πολλές περιοχές της Ελλάδας.

Μάλιστα σύμφωνα με τον Τάσο Αρνιακό και ο χιονιάς επιμένει, αφού την Τετάρτη αναμένεται να χιονίσει στα βόρεια της Ηπειρωτικής χώρας! Στην Αττική αναμένεται βροχές και κατά τόπους καταιγίδες με την θερμοκρασία να μην ξεπερνάει τους 15 βαθμούς. Ανάλογως καιρός με ελάχιστα πιο χαμηλή θερμοκρασία αναμένεται να έχει η Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε επίσης: «Δυστυχώς έρχεται…»: Ανακοίνωσε τα δυσάρεστα για τον καιρό ο Γιάννης Καλλιάνος

Πάμε να δούμε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού από τον Τάσο Αρνιακό στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.