Μεσολόγγι: «Ελπίζω να ηρεμήσει η ψυχή του» – Το πρόσωπο που «ξεκλείδωσε» το τηλέφωνο του Μπάμπη (Video)

25 Ιανουαρίου, 2024


Μεσολόγγι: H γυναίκα που βοήθησε στις έρευνες και «ξεκλείδωσε» το κινητό του Μπάμπη Κούτσικου που ήταν στο όνομά της εδώ και χρόνια μίλησε στο T-live. Την ίδια στιγμή, “μίλησε” το τετράδιο του Μπάμπη και αποκάλυψε το χρέος των 3.000 ευρώ του κρεοπώλη.«Αυτήν την στιγμή έχουμε έναν άνθρωπο σε έναν άλλο κόσμο, ελπίζω να είναι ήρεμος εκεί, να ηρεμήσει η ψυχή του… Αυτό ήταν πολύ παλιά, εγώ δεν το θυμάμ…

...αι καν… το ξέχασα πάρα πολύ γρήγορα, γιατί μετά… και που έφυγε, λέω «εντάξει, δεν θα έχει αυτό το κινητό»… Είχαμε βγάλει τότε αριθμούς μαζί, αλλά από εκεί και πέρα τίποτα άλλο» δήλωσε.Οι αστυνομικοί της ζήτησαν να πάρει μια νέα κάρτα sim και με αυτόν τον τρόπο κατάφεραν να «ξεκλειδώσουν»...

Μεσολόγγι: H γυναίκα που βοήθησε στις έρευνες και «ξεκλείδωσε» το κινητό του Μπάμπη Κούτσικου που ήταν στο όνομά της εδώ και χρόνια μίλησε στο T-live. Την ίδια στιγμή, “μίλησε” το τετράδιο του Μπάμπη και αποκάλυψε το χρέος των 3.000 ευρώ του κρεοπώλη.

«Αυτήν την στιγμή έχουμε έναν άνθρωπο σε έναν άλλο κόσμο, ελπίζω να είναι ήρεμος εκεί, να ηρεμήσει η ψυχή του… Αυτό ήταν πολύ παλιά, εγώ δεν το θυμάμαι καν… το ξέχασα πάρα πολύ γρήγορα, γιατί μετά… και που έφυγε, λέω «εντάξει, δεν θα έχει αυτό το κινητό»… Είχαμε βγάλει τότε αριθμούς μαζί, αλλά από εκεί και πέρα τίποτα άλλο» δήλωσε.

Οι αστυνομικοί της ζήτησαν να πάρει μια νέα κάρτα sim και με αυτόν τον τρόπο κατάφεραν να «ξεκλειδώσουν» το κινητό του Μπάμπη. Η ίδια αν και είχε να μιλήσει μαζί του για πάνω από πέντε χρόνια, πάντα θυμάται το πόσο δοτικός και φιλότιμος υπήρξε.

«Το καλό του ήταν ότι αυτός ο άνθρωπος ήταν άρρωστος, είχε πυρετό και μετά από μια, δυο μέρες πήγαινε και έδινε αίμα. Εγώ αυτό ξέρω… Αυτό ήταν το φιλότιμό του, η καλοσύνη του…» ανέφερε στο T-live.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.