Πολύ δύσκολες ώρες για τον Χάρη Κωστόπουλο – Νοσηλεύεται πάνω από ένα μήνα σε ιδιωτικό θεραπευτήριο

20 Ιανουαρίου, 2024


Πριν από λίγο καιρό είχε γίνει γνωστή η είδηση για την υγεία του Χάρη Κωστόπουλου καθώς ο τραγουδιστής νοσηλεύτηκε και παράλληλα αναγκάστηκε να διακόψει τις εμφανίσεις του σε νυχτερινό μαγαζί για λόγους υγείας.Αυτός μάλιστα ήταν και ο λόγος, που ο καλλιτέχνης δε μπόρεσε να δώσει το παρόν στην κηδεία του αγαπημένου φίλου Βασίλη Καρρά – παρά το γεγονός πως θα το ήθελε πολύ! (δείτε εδώ αναλυτικές απο…

...καλύψεις).Ένα μήνα από την ημέρα, που έγινε γνωστή η είδηση για την υγεία του Χάρη Κωστόπουλου φαίνεται πως η κατάσταση παραμένει δύσκολη. Ο γιος του τραγουδιστή μίλησε στην On Time και στην Σάσα Σταμάτη το Σάββατο 21/1 εξηγώντας πως είναι ο πατέρας του.Οι δηλώσεις του γιου του Χάρη...

Πριν από λίγο καιρό είχε γίνει γνωστή η είδηση για την υγεία του Χάρη Κωστόπουλου καθώς ο τραγουδιστής νοσηλεύτηκε και παράλληλα αναγκάστηκε να διακόψει τις εμφανίσεις του σε νυχτερινό μαγαζί για λόγους υγείας.

Αυτός μάλιστα ήταν και ο λόγος, που ο καλλιτέχνης δε μπόρεσε να δώσει το παρόν στην κηδεία του αγαπημένου φίλου Βασίλη Καρρά – παρά το γεγονός πως θα το ήθελε πολύ! (δείτε εδώ αναλυτικές αποκαλύψεις).

Ένα μήνα από την ημέρα, που έγινε γνωστή η είδηση για την υγεία του Χάρη Κωστόπουλου φαίνεται πως η κατάσταση παραμένει δύσκολη. Ο γιος του τραγουδιστή μίλησε στην On Time και στην Σάσα Σταμάτη το Σάββατο 21/1 εξηγώντας πως είναι ο πατέρας του.

Οι δηλώσεις του γιου του Χάρη Κωστόπουλουυγεία για την υγεία του

«Ο πατέρας μου νοσηλεύεται σε ιδιωτικό νοσοκομείο. Έχει περίπου ενάμιση μήνα που νοσηλεύεται και αυτή είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή. Όλη η οικογένεια είμαστε δίπλα του με την αγάπη μας και τη στήριξή μας. Η μητέρα μου, η Βιβή, δεν έχει φύγει στιγμή από δίπλα του. Είναι δύσκολες οι καταστάσεις.

Τον αγαπάω πάρα πολύ, με στηρίζει πάρα πολύ. Είμαστε ίδιοι χαρακτήρες. Ο μπαμπάς μου είχε μια περιπέτεια με την υγεία του όταν ήταν 24 χρόνων κι έχει ένα ιδιαίτερο δέσιμο με τον Άγιο Ραφάηλ, γι’ αυτό τον αδελφό μου, που είναι 26 χρόνων, τον λένε Ραφαήλ», είπε ο Χρήστος Κωστόπουλος.

Χάρης Κωστόπουλος - υγεία - νοσοκομείο

Λίγα λόγια για τον Κωστόπουλο

Ο Χάρης Κωστόπουλος γεννήθηκε στην Αριδαία στις 16 Μαρτίου 1964. Κατάγεται από μουσική οικογένεια και έχει δύο αδέλφια: τον Αλέξη, ο οποίος είναι οργανοπαίχτης μπουζουκιού, και τον Δημήτρη, ο οποίος ασχολείται επίσης με τη μουσική παίζει πιάνο και τραγουδά.

Ο Χάρης Κωστόπουλος ξεκίνησε την καριέρα του ως οργανοπαίχτης μπουζουκιού σε ηλικία μόλις 11 ετών σε διάφορα κέντρα διασκέδασης σε πόλεις της Μακεδονίας όπως η Έδεσσα και η Βέροια και από σχετικά νεαρή ηλικία ασχολήθηκε με τη σύνθεση τραγουδιών.

Έχει γράψει στίχους και μουσική σε σημαντικούς Έλληνες καλλιτέχνες όπως: Βασίλη Καρρά,[2] Μαίρη Βάσσου, Μάκη Χριστοδουλόπουλο, Σταμάτη Γονίδη, Ζαφείρη Μελά, Λευτέρη Πανταζή, Χαρά Βέρρα και Αντύπα. Έχει παντρευτεί σε ηλικία 23 ετών και έχει αποκτήσει δύο γιους Χρήστος και Ραφαήλ.

Έχει κυκλοφορήσει συνολικά 23 Δίσκους. Ο Χάρης Κωστόπουλος έχει κάνει διάφορες περιοδείες σε Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό και έχει τραγουδήσει σε χώρες όπως Γερμανία, Αυστραλία, Αμερική.

Ορισμένες από τις πιο γνωστές του επιτυχίες είναι τα: “Με ξεχνάς”, “Είσαι μια Θεά”, “Τι αμαρτίες έχω κάνει”, “Βρείτε μου κάποια που να ‘χει αισθήματα”, “Εδώ σε θέλω καρδιά μου”, “Πουλάω τρέλα” και “Πρώτο Θέμα”. Το 1999 συμμετείχε στην τηλεοπτική σειρά του Mega, Δύο Ξένοι.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.