Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Αποκάλυψε απόπειρα βιασμού από σκηνοθέτη – «Ένιωθα το σάλιο του στο πρόσωπο και το στήθος μου»

10 Μαΐου, 2024


Η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα στην αυτοβιογραφία της με τίτλο Libre, μίλησε με συγκλονιστικά λόγια για την σeξουαλική επίθεση που δέχτηκε σε ηλικία 30 με 35 ετών από Γάλλο σκηνοθέτη. Όπως εξομολογήθηκε, κατάφερε να υπερασπιστεί τον εαυτό της κι έτσι γλίτωσε από τα χέρια του.Όπως λοιπόν, ανέφερε βρέθηκε στο σπίτι του, προκειμένου να συζητήσουν για ένα νέο πρότζεκτ. Τότε, εκείνος προσπάθησε να έρθει κοντά…

... της. Πρόκειται για έναν σκηνοθέτη πολύ γνωστό όνομα στον χώρο της κινηματογραφικής βιομηχανίας, με πολλές διάσημες ταινίες στο ενεργητικό του.Η αποκάλυψη της Αντριάνα Σκλεναρίκοβα«Έπεσε ξαφνικά πάνω μου, με αγκάλιασε βίαια, ένιωθα το σάλιο του στο πρόσωπο και το στήθος μου....

Η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα στην αυτοβιογραφία της με τίτλο Libre, μίλησε με συγκλονιστικά λόγια για την σeξουαλική επίθεση που δέχτηκε σε ηλικία 30 με 35 ετών από Γάλλο σκηνοθέτη. Όπως εξομολογήθηκε, κατάφερε να υπερασπιστεί τον εαυτό της κι έτσι γλίτωσε από τα χέρια του.

Όπως λοιπόν, ανέφερε βρέθηκε στο σπίτι του, προκειμένου να συζητήσουν για ένα νέο πρότζεκτ. Τότε, εκείνος προσπάθησε να έρθει κοντά της. Πρόκειται για έναν σκηνοθέτη πολύ γνωστό όνομα στον χώρο της κινηματογραφικής βιομηχανίας, με πολλές διάσημες ταινίες στο ενεργητικό του.

Η αποκάλυψη της Αντριάνα Σκλεναρίκοβα

«Έπεσε ξαφνικά πάνω μου, με αγκάλιασε βίαια, ένιωθα το σάλιο του στο πρόσωπο και το στήθος μου. Τον έσπρωξα με δύναμη, ήμουν σοκαρισμένη που τόλμησε να μου επιτεθεί. Ήμουν 30, 35 ετών τότε. Αυτό που έκανε το βρήκα αηδιαστικό, έφυγα αμέσως. Άφησα αυτή την ιστορία στην άκρη, γεγονός για το οποίο σήμερα μετανιώνω. Αντιστάθηκα, το άφησα στην άκρη, έκανα ένα ντους. Δεν προχώρησε. Σήμερα, όμως, λέω στον εαυτό μου πως αυτό ήταν ήδη μια σοβαρή πράξη. Αυτό δεν πρέπει να συμβαίνει σε κανέναν. Ένα “αρπακτικό” κυκλοφορεί ελεύθερο», εξομολογήθηκε η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα.



Όπως ανέφερε στην συνέχεια, λίγες εβδομάδες μετά το συμβάν είδε τον σκηνοθέτη σε ένα εστιατόριο, ενώ εκείνη συνοδευόταν από τον τότε σύζυγό της, Κριστιάν Καρεμπέ.

«Είχε το θράσος να έρθει και να μου πει “καλημέρα” με ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπό του. Δεν είχα μιλήσει για το συμβάν στον σύζυγο, με τον οποίο ήμουν παντρεμένη, εκείνη την εποχή. Ένιωσα πως μου είχε κάνει κακό και εγώ τον κάλυψα για ακόμα μία φορά», περιέγραψε.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.