Survivor 2024: «Πετσόκομμα» Μαρτίκα σε Αντωνά – «Η δεύτερη μεγαλύτερη ανακάλυψη του ανθρώπου είναι το μακιγιάζ» (video)

18 Ιανουαρίου, 2024


Δε μάσησε τα λόγια του ο Σπύρος Μαρτίκας για τη Μαρία Αντωνά, σε δηλώσεις που έκανε για το Survivor 2024 στην κάμερα του Breakfast@Star.«Τα επεισόδια μέχρι τώρα δε μου έχουν αφήσει τίποτα το ιδιαίτερο, ούτε στο θέμα της συμβίωσης ούτε και κάτι τρομερό αγωνιστικά. Πιστεύω η εξέλιξη του παιχνιδιού να είναι διαφορετική για να τονωθεί η τηλεθέαση… Η Ασημίνα είναι όπως την ξέρουμε. Δεν ξέρω αν της λείπ…

...ω εγώ.Η Δαλάκα μάλλον χρωστάει, γιατί πια έχει γίνει καριέρα το Survivor και για πολλούς είναι και πολλοί νέοι άνθρωποι αναζητούν την επαγγελματική τους σταδιοδρομία, την αναγνώριση και να κάνουν κάτι μετά το παιχνίδι. Η Δαλάκα για τέταρτη φορά είναι μία επαγγελματίας παίκτρια...

Δε μάσησε τα λόγια του ο Σπύρος Μαρτίκας για τη Μαρία Αντωνά, σε δηλώσεις που έκανε για το Survivor 2024 στην κάμερα του Breakfast@Star.

«Τα επεισόδια μέχρι τώρα δε μου έχουν αφήσει τίποτα το ιδιαίτερο, ούτε στο θέμα της συμβίωσης ούτε και κάτι τρομερό αγωνιστικά. Πιστεύω η εξέλιξη του παιχνιδιού να είναι διαφορετική για να τονωθεί η τηλεθέαση… Η Ασημίνα είναι όπως την ξέρουμε. Δεν ξέρω αν της λείπω εγώ.

Η Δαλάκα μάλλον χρωστάει, γιατί πια έχει γίνει καριέρα το Survivor και για πολλούς είναι και πολλοί νέοι άνθρωποι αναζητούν την επαγγελματική τους σταδιοδρομία, την αναγνώριση και να κάνουν κάτι μετά το παιχνίδι. Η Δαλάκα για τέταρτη φορά είναι μία επαγγελματίας παίκτρια Survivor. Χρωστάει το περσινό και να παίξει τίμια απέναντι στους οπαδούς της και στους υποστηρικτές της», είπε ο Σπύρος Μαρτίκας και στη συνέχεια απάντησε για τις φήμες σε σχέση με την παίκτρια και τον Acun Ilicali.

Δείτε ακόμα: Πέταξε σπόντα η Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Το ότι η Κατερίνα Δαλάκα έχει καλές σχέσεις με τον Ατζούν το ξέρουμε όλοι»

Όσο για το πώς του φάνηκε η Μαρία Αντωνά στο παιχνίδι, είπε: «Η Μαρία Αντωνά στην αρχή ήταν αγνώριστη και μετά την αναγνώρισα. Η μεγαλύτερη ανακάλυψη της ανθρωπότητας ήταν η φωτιά, η δεύτερη μεγαλύτερη ανακάλυψη είναι το μακιγιάζ».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.