Survivor 2024: «Λύγισε» ο Αλέξης Παππάς – «Το 1990 περνούσαμε τα σύνορα με τους γονείς μου μέσα από το βουνό»

17 Ιανουαρίου, 2024


Survivor 2024: «Το 1990 περνούσαμε τα σύνορα με τους γονείς μου μέσα από το βουνό» ανέφερε ο Αλέξης Παππάς στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης και «λύγισε». Μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του μοιράστηκε με τους τηλεθεατές το βράδυ της Τρίτης 16/1 ο Αλέξης Παππάς. Πιο συγκεκριμένα, ο Αλέξης Παππάς μέσα από το Survivor αναφέρθηκε στην περίοδο που όταν ακόμα ήταν πολύ μικρός οι γονείς του απ…

...οφάσισαν να εγκαταλείψουν τη Βόρεια Ήπειρο και να επιστρέψουν στην Ελλάδα. Παράλληλα και η Κρίστη Καθάργια κατέρρευσε στην κάμερα.«Η ζωή είναι δύσκολη. Στη δική μου περίπτωση, αν είναι να οριοθετήσω μια δύσκολη στιγμή, που δε τη βίωσα τόσο έντονα αλλά τη θυμάμαι και αυτό είναι...

Survivor 2024: «Το 1990 περνούσαμε τα σύνορα με τους γονείς μου μέσα από το βουνό» ανέφερε ο Αλέξης Παππάς στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης και «λύγισε».

Μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του μοιράστηκε με τους τηλεθεατές το βράδυ της Τρίτης 16/1 ο Αλέξης Παππάς. Πιο συγκεκριμένα, ο Αλέξης Παππάς μέσα από το Survivor αναφέρθηκε στην περίοδο που όταν ακόμα ήταν πολύ μικρός οι γονείς του αποφάσισαν να εγκαταλείψουν τη Βόρεια Ήπειρο και να επιστρέψουν στην Ελλάδα. Παράλληλα και η Κρίστη Καθάργια κατέρρευσε στην κάμερα.

«Η ζωή είναι δύσκολη. Στη δική μου περίπτωση, αν είναι να οριοθετήσω μια δύσκολη στιγμή, που δε τη βίωσα τόσο έντονα αλλά τη θυμάμαι και αυτό είναι που με κρατάει σε όλες τις άλλες δυσκολίες και στα ταξίδια μου που ήμουν μόνος μου, είναι η στιγμή που οι γονείς μου, η οικογένειά μου, αποφάσισαν να μεταφερθούμε από τη Βόρεια Ήπειρο στην ελληνική πλευρά και να επιστρέψουν στα πάτρια εδάφη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.