Ο Σκωτσέζος του Survivor που έχει ξεσηκώσει το Twitter

10 Ιανουαρίου, 2024


O Rob James έχει ξεχωρίσει ήδη στο φετινό Survivor κάνοντας τον έναν από τους πιο αγαπητούς παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης.Ο Rob James Seymour έχει τραβήξει όλα τα βλέμματα στο φετινό Survivor και όχι αδίκως. Από τα πρώτα λεπτά ξεχώρισε όχι μόνο για την εμφάνιση του αλλά και την ιδιαίτερη προφορά του. Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr

�ο gazzetta.grΤο διαβάσαμε εδώ

O Rob James έχει ξεχωρίσει ήδη στο φετινό Survivor κάνοντας τον έναν από τους πιο αγαπητούς παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Rob James Seymour έχει τραβήξει όλα τα βλέμματα στο φετινό Survivor και όχι αδίκως. Από τα πρώτα λεπτά ξεχώρισε όχι μόνο για την εμφάνιση του αλλά και την ιδιαίτερη προφορά του.

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.