Survivor 2024 spoiler 10/1: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού

10 Ιανουαρίου, 2024


Survivor 2024 spoiler: Το ριάλιτι του ΣΚΑΪ έχει επιστρέψει δυναμικά στην prime time ζώνη της ελληνικής τηλεόρασης με υψηλά ποσοστά τηλεθέασης.Λογικό κι επόμενο το κανάλι του Φαλήρου να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση.Πρωταγωνιστές στο ξεκίνημα δεν είναι άλλοι από τους Διάσημους που έχουν μπει λίγο στο… μιξ. Δαλάκα, Ασημίνα και Παππάς είναι οι παλιές καραβάνες που δίνουν ρυθμό στους νέους celeb…

...rities και ανθυπο-celebrities του Δομίνικου.Γι’ αυτό άλλωστε έχουμε δει τρεις σερί νίκες. Η εμπειρία παίζει ρόλο, κυρίως στα ματσαρίσματα όταν το παιχνίδι φτάνει σε κρίσιμο σημείο.Οι Μαχητές δείχνουν μια ταχύτητα πίσω σε ψυχολογική ετοιμότητα και γι’ αυτό ένας από τους τρεις Μπλε...

Survivor 2024 spoiler: Το ριάλιτι του ΣΚΑΪ έχει επιστρέψει δυναμικά στην prime time ζώνη της ελληνικής τηλεόρασης με υψηλά ποσοστά τηλεθέασης.

Λογικό κι επόμενο το κανάλι του Φαλήρου να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση.

Πρωταγωνιστές στο ξεκίνημα δεν είναι άλλοι από τους Διάσημους που έχουν μπει λίγο στο… μιξ. Δαλάκα, Ασημίνα και Παππάς είναι οι παλιές καραβάνες που δίνουν ρυθμό στους νέους celebrities και ανθυπο-celebrities του Δομίνικου.

Γι’ αυτό άλλωστε έχουμε δει τρεις σερί νίκες. Η εμπειρία παίζει ρόλο, κυρίως στα ματσαρίσματα όταν το παιχνίδι φτάνει σε κρίσιμο σημείο.

Οι Μαχητές δείχνουν μια ταχύτητα πίσω σε ψυχολογική ετοιμότητα και γι’ αυτό ένας από τους τρεις Μπλε θα αποχωρήσει στο επεισόδιο της Τετάρτης (10/1).

Λογικά σήμερα θα δοθεί κάποιο κιτ ψαρέματος, με τους ηττημένους να το παίρνουν δύο εβδομάδες μετά. Λέτε να έχουμε την ανατροπή και να ξεκινήσει το τάισμα από τώρα;

Οριστικό! Αυτοί κερδίζουν το έπαθλο φαγητού

Έχουμε και λέμε. Το 3/3 των Κόκκινων προσθέτει πίεση στους Μπλε. Δεν είναι λίγο πράγμα να τους παίρνουν το σκαλπ με το… καλημέρα.

Πολύ σημαντικό στοιχείο η ψυχολογία. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι Μαχητές θα πρέπει να περιμένουν λίγες μέρες για να νικήσουν.

Γι’ αυτό, ετοιμαστείτε για 4/4 από τους Διάσημους που θα πάρουν και το αγώνισμα επάθλου.

Survivor 2024 spoiler 10/1: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.