Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Συγκινημένη αγκαλιάζοντας για πρώτη φορά τον γιο της – Αδημοσίευτη φωτογραφία από τη στιγμή του τοκετού της

31 Δεκεμβρίου, 2023


Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κλείνει το 2023 λίγο πριν την έλευση του νέου έτους μέσα από μια συγκινητική και άκρως εξομολογητική ανάρτηση, που έκανε την Κυριακή 31/12 στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.Με μια αδημοσίευτη λοιπόν φωτογραφία από τον τοκετό του γιου της, Βλάσση η παρουσιάστρια θέλησε να ευχαρηστήσει το 2023, καθώς πρόκειται ίσως και για την πιο σημαντική χρονιά της ζωής, αυτή π…

...ου έγινε μητέρα για πρώτη φορά!Όπως βλέπουμε, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχε φωτογραφηθεί στο μαιευτήριο τη στιγμή, που κράτησε τον γιο της μετά τη γέννησή του με το χαμόγελό της να περιγράφει την τεράστια ευτυχία της (δείτε εδώ την εδώ βόλτα με το καρότσι και τον γιο της).Η...

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κλείνει το 2023 λίγο πριν την έλευση του νέου έτους μέσα από μια συγκινητική και άκρως εξομολογητική ανάρτηση, που έκανε την Κυριακή 31/12 στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Με μια αδημοσίευτη λοιπόν φωτογραφία από τον τοκετό του γιου της, Βλάσση η παρουσιάστρια θέλησε να ευχαρηστήσει το 2023, καθώς πρόκειται ίσως και για την πιο σημαντική χρονιά της ζωής, αυτή που έγινε μητέρα για πρώτη φορά!

Όπως βλέπουμε, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχε φωτογραφηθεί στο μαιευτήριο τη στιγμή, που κράτησε τον γιο της μετά τη γέννησή του με το χαμόγελό της να περιγράφει την τεράστια ευτυχία της (δείτε εδώ την εδώ βόλτα με το καρότσι και τον γιο της).

Η αδημοσίευτη φωτογραφία από τον τοκετό της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

«2023 Σ´ευχαριστώ.
Γι’αυτές τις στιγμές που με αξίωσες να ζήσω, για αυτά τα συναισθήματα που με έμαθες πως υπάρχουν, για αυτή τη γνωριμία που μου φύλαγες μια ζωή.
Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ», έγραψε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Μια από τις λίγες φορές που άφησε τον μπέμπη σπίτι

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, πέρα από την αγάπη τους για τα ταξίδια (δείτε εδώ την αλήθεια πίσω από τις ινσταγκραμικές φωτογραφίες τους στη Βενετία), αγαπούν πολύ και τη νυχτερινή ζωή. Δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός μας φακός τους έχει συναντήσει στα μπουζούκια. Οι εμφανίσεις τους, βέβαια, μετά τον ερχομό του παιδιού τους μειώθηκαν.

Το Σάββατο 18/11, όμως, οι δύο γονείς άφησαν τον μικρό Βλάσση στο σπίτι και ξεπόρτισαν ξανά! Το youweekly.gr τους “τσάκωσε” στον Βοτανικό, να πίνουν, να τραγουδούν και να χορεύουν, με την παρουσιάστρια να λάμπει ολόκληρη από ευτυχία.

Εκείνη φορούσε ένα μαύρο τιραντέ τοπάκι και μία φούστα μίνι με ασημί και πολύχρωμες πούλιες, με ψηλοτάκουνες γόβες από κάτω και δερμάτινο μπουφάν από πάνω, ενώ ο καλός της ήταν ντυμένος από την κορυφή μέχρι τα νύχια στα μαύρα με πουκάμισο και άνετο παντελόνι.

Δείτε επίσης: Έσπρωχνε το καρότσι του μικρού Βλάσση – Φωτογραφίες από τη βόλτα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στη Γλυφάδα

Σπυροπούλου Σταθοκωστόπουλος μπουζούκια

Σπυροπούλου Σταθοκωστόπουλος Votanikos

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.