Έγκλημα στο Περιστέρι: Ποινική δίωξη στον 35χρονο πατροκτόνο – Ο πατέρας είχε συλληφθεί για ενδοοικογενειακή βία

31 Δεκεμβρίου, 2023


Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση ασκήθηκε στον 35χρονο, που μαχαίρωσε θανάσιμα τον 62χρονο πατέρα του στο σπίτι τους στο Περιστέρι.Παράλληλα, έρχονται στο φως νέες λεπτομέρειες για τις καταγγελίες σε βάρος του 62χρονου για ενδοοικογενειακή βία.Μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε ενώπιον ανακριτή από τον οποίο αναμένεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία να απολογηθεί …

τις επόμενες ημέρες.ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩΤο διαβάσαμε εδώ

Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση ασκήθηκε στον 35χρονο, που μαχαίρωσε θανάσιμα τον 62χρονο πατέρα του στο σπίτι τους στο Περιστέρι.

Παράλληλα, έρχονται στο φως νέες λεπτομέρειες για τις καταγγελίες σε βάρος του 62χρονου για ενδοοικογενειακή βία.

Μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε ενώπιον ανακριτή από τον οποίο αναμένεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία να απολογηθεί τις επόμενες ημέρες.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.