«Αδερφέ θα τα ξαναπούμε»: Ο Νότης Σφακιανάκης ετοιμάζει τραγούδι για το «κολλητάρι» του, Βασίλη Καρρά

31 Δεκεμβρίου, 2023


Απών από την κηδεία του Βασίλη Καρρά ήταν ο Νότης Σφακιανάκης, ο οποίος ωστόσο φρόντισε να στείλει στεφάνι γεμάτο από λευκά λουλούδια με τη φράση «Αδερφέ θα τα ξαναπούμε», λέγοντας έτσι το δικό του αντίο στον κολλητό του φίλο.Ο Νότης Σφακιανάκης και ο Βασίλης Καρράς είχαν μια μακροχρόνια φιλία και όλοι περίμεναν να δουν τον τραγουδιστή στο τελευταίο αντίο του άρχοντα της νύχτας, με την απουσία του…

... να είναι εκκωφαντική. Ο Νότης γνώριζε ωστόσο ότι αν εμφανιζόταν όλα τα φώτα της δημοσιότητας θα έπεφταν πάνω του.Σύμφωνα με την Espresso ο Νότης Σφακιανάκης γνώριζε για τη δύσκολη κατάσταση του Βασίλη Καρρά αλλά και για το απρόσμενο τέλος του. Από την άλλη στενός συνεργάτης του...

Απών από την κηδεία του Βασίλη Καρρά ήταν ο Νότης Σφακιανάκης, ο οποίος ωστόσο φρόντισε να στείλει στεφάνι γεμάτο από λευκά λουλούδια με τη φράση «Αδερφέ θα τα ξαναπούμε», λέγοντας έτσι το δικό του αντίο στον κολλητό του φίλο.

Ο Νότης Σφακιανάκης και ο Βασίλης Καρράς είχαν μια μακροχρόνια φιλία και όλοι περίμεναν να δουν τον τραγουδιστή στο τελευταίο αντίο του άρχοντα της νύχτας, με την απουσία του να είναι εκκωφαντική. Ο Νότης γνώριζε ωστόσο ότι αν εμφανιζόταν όλα τα φώτα της δημοσιότητας θα έπεφταν πάνω του.

Σύμφωνα με την Espresso ο Νότης Σφακιανάκης γνώριζε για τη δύσκολη κατάσταση του Βασίλη Καρρά αλλά και για το απρόσμενο τέλος του. Από την άλλη στενός συνεργάτης του Βασίλη Καρρά αποκάλυψε πώς όλο αυτό το διάστημα που ο λαϊκός τραγουδιστής πάλευε με τον καρκίνο ο Σφακιανάκης κρατούσε επαφές.

Οι δυο τους συνήθιζαν να μιλάνε για σχέδια και για το μέλλον με τον Βασίλη Καρρά να μην δείχνει στιγμή την κρισιμότητα της κατάστασής του. Σε μια από τις συζητήσεις που είχαν ο Βασίλης Καρράς είχε εκμυστηρευθεί στον Νότη Σφακιανάκη και για μια δισκογραφική συνεργασία μεταξύ των δύο, όμως δεν πρόλαβαν…

Ο Νότης Σφακιανάκης ετοιμάζει τραγούδι για το «κολλητάρι» του, Βασίλη Καρρά

Ο Νότης Σφακιανάκης ετοιμάζει τραγούδι για το «κολλητάρι» του, Βασίλη Καρρά

Σύμφωνα με την εφημερίδα ο θάνατος του Βασίλη Καρρά ταρακούνησε τον Νότη Σφακιανάκη και δεν αποκλείεται σύντομα να ακούσουμε ένα τραγούδι που θα αναφέρεται στον φίλο του, όπως εκείνο το… «φίλε έφυγε ο Στράτος και παρέλυσε το κράτος».

Μας σηκώθηκε η τρίχα: «Δεν θα ξεχάσω τη στιγμή της ταφής όταν…» – Η αποκάλυψη του Χάρη Λεμπιδάκη για την πιο ανατριχιαστική σκηνή στην κηδεία του Βασίλη Καρρά (Video)

O Χάρης Λεμπιδάκης μέσα από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», μίλησε και εκείνος με τη σειρά του για τον Βασίλη Καρρά και για τη σχέση που έχει με την οικογένεια του ενώ περιέγραψε και την πιο ανατριχιαστική σκηνή που εκτυλίχθηκε στην κηδεία του τραγουδιστή. Επίσης, «απασφάλισε» ο Νίκος Ζωιδάκης για την φωτογραφία του Βασίλη Καρρά που βγήκε στο φως μέσα από τον νοσοκομείο.

Η αποκάλυψη του Χάρη Λεμπιδάκη για την πιο ανατριχιαστική σκηνή στην κηδεία του Βασίλη Καρρά

«Η οικογένεια θα αποφασίσει για την επόμενη μέρα. Γιατί έχω διαβάσει κι εγώ ότι θα γραφεί βιβλίο κλπ… Αυτή τη στιγμή θέλει να πενθήσει. Ήταν ασύλληπτο αυτό το πράγμα που βιώσαμε με αυτόν τον τεράστιο άνθρωπο. Η αγάπη του κόσμου ήταν τεράστια. Αυτό που δεν θα ξεχάσω από τις τελευταίες στιγμές, είναι όλη αυτή η αγκαλιά στην οικογένεια όταν έφυγε από τη ζωή.»

«Ήταν πολύ λίγα και συγκεκριμένα άτομα. Ήταν ο Αργυρός, η Ζευγαρά, ο Ιακωβίδης. Κάποιοι ήρθαν στο λαϊκό προσκύνημα και κάποιοι ήρθαν στην κηδεία γιατί δούλευαν. Δεν θα ξεχάσω τη στιγμή της ταφής, όταν απομακρύνθηκε ο κόσμος, ακούστηκε ο εθνικός ύμνος. Ήταν μια ανατριχιαστική σκηνή» αποκάλυψε μεταξύ άλλων ο Χάρης Λεμπιδάκης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.