Το έφτιαξε λίγο πριν πεθάνει: Γι’αυτό ήταν περήφανος ο Βασίλης Καρράς – Το ανατριχιαστικό σημείωμα που βρέθηκε

30 Δεκεμβρίου, 2023


Ο Βασίλης Καρράς δεν μένει πια στον επίγειο παράδεισο που δημιούργησε στο Κοκκινοχώρι Καβάλας και ένα σημείωμα στην είσοδο της φάρμας, το μαρτυρά.Η κάμερα της εκπομπής του Mega “Live News” κατέγραψε όλα όσα έφτιαξε μέσα σε αυτό το κτήμα του, στους πρόποδες του Παγγαίου, με πολλή αγάπη, ο λαϊκός τραγουδιστής.Ελιές, κεράσια, σύκα, πιπεριές είναι ορισμένα από τα βιολογικά προϊόντα στο κτήμα, ενώ ήταν…

...�α βιολογικά προϊόντα στο κτήμα, ενώ ήταν περήφανος για το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο που έβγαζε, με διεθνείς διακρίσεις και εξαγωγές στην Αμερική, μέσα στα μαύρα κομψά μπουκάλια, την ετικέτα Karras Farm.Η κάμερα κατέγραψε και το τελευταίο βαρέλι με πράσινες ελιές, που έφτιαξε πριν...

Ο Βασίλης Καρράς δεν μένει πια στον επίγειο παράδεισο που δημιούργησε στο Κοκκινοχώρι Καβάλας και ένα σημείωμα στην είσοδο της φάρμας, το μαρτυρά.

Η κάμερα της εκπομπής του Mega “Live News” κατέγραψε όλα όσα έφτιαξε μέσα σε αυτό το κτήμα του, στους πρόποδες του Παγγαίου, με πολλή αγάπη, ο λαϊκός τραγουδιστής.

Ο Βασίλης Καρράς ασχολούνταν με τα πάντα

Ελιές, κεράσια, σύκα, πιπεριές είναι ορισμένα από τα βιολογικά προϊόντα στο κτήμα, ενώ ήταν περήφανος για το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο που έβγαζε, με διεθνείς διακρίσεις και εξαγωγές στην Αμερική, μέσα στα μαύρα κομψά μπουκάλια, την ετικέτα Karras Farm.

Η κάμερα κατέγραψε και το τελευταίο βαρέλι με πράσινες ελιές, που έφτιαξε πριν από τρεις μόλις μήνες ο αγαπημένος καλλιτέχνης.

Σχεδόν τα πάντα περνούσαν από τα χέρια του και όποτε έβρισκε έστω και ελάχιστο χρόνο, πήγαινε εκεί και βοηθούσε από τη συγκομιδή μέχρι την Παρασκευή των βιολογικών προϊόντων.

Το σημείωμα για τον Βασίλη Καρρά

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.