«Δεν με συμπαθεί καθόλου η Ναταλία Γερμανου, δεν μου μιλάει! Δεν θα μου ερχόταν ποτέ πρόταση από εκείνη», αποκαλύπτει δημοσιογράφος του MEGA

27 Απριλίου, 2024


Δημοσιογράφος του MEGA έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής I love Σουκου, όπου αποκάλυψε μια πολύ juicy είδηση την οποία δεν γνώριζε κανείς. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως η Ναταλία Γερμανού δεν τον συμπαθεί καθόλου και για αυτό το το λόγο δεν του μιλάει.Μάλιστα, αποκάλυψε την – όπως θεωρεί – αφορμή που η παρουσιάστρια έχει αυτή την άποψη προς το πρόσωπο του. Πρόκειται για ένα περιστατικό που σημ…

...ειώθηκε ανάμεσα τους πριν από περίπου πέντε - έξι χρόνια στο θέατρο, όταν συζητούσαν να κάνουν παράσταση ένα έργο του πατέρα της, Φρέντυ Γερμανού.Αυτός είναι ο δημοσιογράφος που δεν συμπαθεί η Ναταλία Γερμανού«Δεν θα μου ερχόταν ποτέ πρόταση από τη Ναταλία Γερμανού. Δεν μου...

Δημοσιογράφος του MEGA έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής I love Σουκου, όπου αποκάλυψε μια πολύ juicy είδηση την οποία δεν γνώριζε κανείς. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως η Ναταλία Γερμανού δεν τον συμπαθεί καθόλου και για αυτό το το λόγο δεν του μιλάει.

Μάλιστα, αποκάλυψε την – όπως θεωρεί – αφορμή που η παρουσιάστρια έχει αυτή την άποψη προς το πρόσωπο του. Πρόκειται για ένα περιστατικό που σημειώθηκε ανάμεσα τους πριν από περίπου πέντε – έξι χρόνια στο θέατρο, όταν συζητούσαν να κάνουν παράσταση ένα έργο του πατέρα της, Φρέντυ Γερμανού.

Αυτός είναι ο δημοσιογράφος που δεν συμπαθεί η Ναταλία Γερμανού

«Δεν θα μου ερχόταν ποτέ πρόταση από τη Ναταλία Γερμανού. Δεν μου μιλάει εμένα, δεν με συμπαθεί καθόλου. Πριν από πέντε – έξι χρόνια ήταν να συνεργαστούμε στο θέατρο και δεν προέκυψε αυτό και από τότε νομίζω ότι μου κρατάει κακία. Δεν μου μιλάει καθόλου η Ναταλία Γερμανού. Στο θέατρο είχαμε μιλήσει για να κάνουμε παράσταση ένα έργο του πατέρα της», αποκάλυψε ο Αλέξανδρος Κατσαρίδης στην κάμερα της εκπομπής.

Ενώ, ρωτήθηκε και για την εκπομπή Ακόμα δεν είδες τίποτα και το τηλεοπτικό του μέλλον, λέγοντας: «Δεν θα γίνουν άλλες αλλαγές πέρα από το πάνελ λίγο που θα έρθουν φίλοι να μας στηρίξουν και έχει έρθει και η Δέσποινα στο κομμάτι της ψυχαγωγίας. Αυτό το Σαββατοκύριακο θα είναι μαζί μας η Τζωρτζίνα Γεωργίου».

«Με μένα δεν έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, αλλά νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά. Δεν νομίζω πως και ο Κώστας Τσουρός έχει ξεκινήσει τις συζητήσεις, μετά το Πάσχα γίνονται αυτά από όσο έχω καταλάβει και γω. Αυτό που πιστεύω είναι πω ότι και ο ίδιος ο Κώστας θα θέλει να δώσει χρόνο στην εκπομπή που έχει χτίσει και έχει δουλέψει πάρα πολύ φέτος. Έχει αγωνιστεί πολύ», είπε σε αλλο σημείο.

Δείτε επίσης: «Είμαι πάρα πολύ σκύλα! Ο Δημήτρης εισέπραξε το πιο σκληρό πρόσωπό μου» – Η εξομολόγηση της Γερμανού για τη δουλειά και την προσωπική της ζωή

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.