Όσο υπάρχουν άνθρωποι: Συγκίνηση με τους «Αγιο Βασίληδες» πυροσβέστες που μοίρασαν δώρα σε ασθενείς νοσοκομείων στο Ηράκλειο (φωτο)

30 Δεκεμβρίου, 2023


Πιστοί στο ραντεβού τους με τους μικρούς και μεγάλους ασθενείς του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ) και της Παιδιατρικής Κλινικής του ΓΝΗ «Βενιζέλειο-Πανάνειο» Κρήτης, πυροσβέστες μοίρασαν και φέτος δώρα και χαμόγελα.Με την ευκαιρία, δείτε την απίστευτη ληστεία με τους Άγιους Βασίληδες στην Κηφισιά.Οι πυροσβέστες, ως ιπτάμενοι Άγιοι Βασίληδες, «προσγειώθηκαν» από τον γερανό τη…

...ς Πυροσβεστικής στους προαύλιους χώρους του Βενιζέλειου -Πανάνειου νοσοκομείου χθες το βράδυ και σήμερα στο ΠΑΓΝΗ, και μοίρασαν δώρα και χαμόγελα στα νοσηλευόμενα παιδιά και τις οικογένειες τους, αλλά και σε κάθε ασθενή και εργαζόμενο του νοσοκομείου.Παράλληλα, η Μικτή χορωδία...

Πιστοί στο ραντεβού τους με τους μικρούς και μεγάλους ασθενείς του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ) και της Παιδιατρικής Κλινικής του ΓΝΗ «Βενιζέλειο-Πανάνειο» Κρήτης, πυροσβέστες μοίρασαν και φέτος δώρα και χαμόγελα.

Με την ευκαιρία, δείτε την απίστευτη ληστεία με τους Άγιους Βασίληδες στην Κηφισιά.

Οι πυροσβέστες, ως ιπτάμενοι Άγιοι Βασίληδες, «προσγειώθηκαν» από τον γερανό της Πυροσβεστικής στους προαύλιους χώρους του Βενιζέλειου -Πανάνειου νοσοκομείου χθες το βράδυ και σήμερα στο ΠΑΓΝΗ, και μοίρασαν δώρα και χαμόγελα στα νοσηλευόμενα παιδιά και τις οικογένειες τους, αλλά και σε κάθε ασθενή και εργαζόμενο του νοσοκομείου.

Όσο υπάρχουν άνθρωποι: Συγκίνηση με τους «Αγιο Βασίληδες» πυροσβέστες που μοίρασαν δώρα σε ασθενείς νοσοκομείων στο Ηράκλειο (φωτο)

Παράλληλα, η Μικτή χορωδία Ελληνικής Μουσικής του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Ιωάννη Χωστού, υπό τη διεύθυνσης της Αργυρώς Ρέππα, τραγούδησε χριστουγεννιάτικα τραγούδια, πλαισιώνοντας μουσικά την εκδήλωση.

Όσο υπάρχουν άνθρωποι: Συγκίνηση με τους «Αγιο Βασίληδες» πυροσβέστες που μοίρασαν δώρα σε ασθενείς νοσοκομείων στο Ηράκλειο (φωτο)

Τις εκδηλώσεις διοργάνωσαν η Περιφερειακή Πυροσβεστική Διοίκηση Κρήτης και το Σωματείο Πυροσβεστών Ηρακλείου «Τρεις Παίδες εν Καμίνω» που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της 7ης ΥΠΕ Κρήτης.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.