Κηδεία Καρρά – «Λύγισε» η Δημητρίου στο τελευταίο αντίο – «Θα τον αγαπάω και θα τον σκέφτομαι»

26 Δεκεμβρίου, 2023


Συντετριμμένη εμφανίστηκε η γνωστή τραγουδίστρια, Άντζελα Δημητρίου, στην κηδεία του μεγάλου Βασίλη Καρρά, η οποία μίλησε συγκινημένη στις κάμερες για την απώλεια του.Η Άντζελα Δημητρίου μίλησε για τον αδελφικό φίλο και συνεργάτη της Βασίλη Καρρά και περιέγραψε πως έμαθε ξαφνικά την είδηση του θανάτου του.Όπως είπε βρισκόταν για διακοπές στη Θεσσαλονίκη, όταν την ώρα που βρισκόταν σε ένα εστιατόρι…

...ο πληροφορήθηκε την είδηση του θανάτου του αδελφού της, όπως είπε.Έκανε λόγο για μία μεγάλη ψυχή, αποκάλυψε πως τον γνώριζε πάνω από 40 χρόνια και τους αφιέρωσε το τραγούδι που είπαν μαζί το «Θα σε νοιάζομαι».Επιπλέον έστειλε τα συλλυπητήρια της στην οικογένειά της Το διαβάσαμε...

Συντετριμμένη εμφανίστηκε η γνωστή τραγουδίστρια, Άντζελα Δημητρίου, στην κηδεία του μεγάλου Βασίλη Καρρά, η οποία μίλησε συγκινημένη στις κάμερες για την απώλεια του.

Η Άντζελα Δημητρίου μίλησε για τον αδελφικό φίλο και συνεργάτη της Βασίλη Καρρά και περιέγραψε πως έμαθε ξαφνικά την είδηση του θανάτου του.

Όπως είπε βρισκόταν για διακοπές στη Θεσσαλονίκη, όταν την ώρα που βρισκόταν σε ένα εστιατόριο πληροφορήθηκε την είδηση του θανάτου του αδελφού της, όπως είπε.

Έκανε λόγο για μία μεγάλη ψυχή, αποκάλυψε πως τον γνώριζε πάνω από 40 χρόνια και τους αφιέρωσε το τραγούδι που είπαν μαζί το «Θα σε νοιάζομαι».

Επιπλέον έστειλε τα συλλυπητήρια της στην οικογένειά της

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.