«Σπαραγμός» για δύο νέα παιδιά: Η 26χρονη Μαρίνα άφησε ένα μικρό παιδί πίσω – Ο 23χρονος Γιάννης σκοτώθηκε στην άσφαλτο ανήμερα Μεγάλης Πέμπτης

3 Μαΐου, 2024


Στο πένθος έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία των Χανίων για τον χαμό του 23χρονου Γιάννη που «έσβησε» στην άσφαλτο το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης μετά από τροχαίο.Η θλιβερή είδηση έρχεται να προστεθεί στο πένθιμο κλίμα της Κρήτης μετά τον χαμό της 26χρονης Μαρίνας που σκοτώθηκε στο Ηράκλειο.Ο 23χρονος Γιάννης έχασε την ζωή του όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, η μηχανή που οδηγούσε, συγκρούστη…

...ιστες συνθήκες, η μηχανή που οδηγούσε, συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα που οδηγούσε 39χρονη στην οδό Κ. Μάνου στα Περιβόλια Χανίων.Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο παρά τις προσπάθειες των διασωστών να κρατηθεί στη ζωή, ο 23χρονος άνδρας δεν τα κατάφερε...

Δεύτερο θύμα τροχαίου μέσα σε ένα 24ωρο στην Κρήτη

Στο πένθος έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία των Χανίων για τον χαμό του 23χρονου Γιάννη που «έσβησε» στην άσφαλτο το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης μετά από τροχαίο.

ΚρήτηΗ θλιβερή είδηση έρχεται να προστεθεί στο πένθιμο κλίμα της Κρήτης μετά τον χαμό της 26χρονης Μαρίνας που σκοτώθηκε στο Ηράκλειο.

Ο 23χρονος Γιάννης έχασε την ζωή του όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, η μηχανή που οδηγούσε, συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα που οδηγούσε 39χρονη στην οδό Κ. Μάνου στα Περιβόλια Χανίων.

Κρήτη

Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο παρά τις προσπάθειες των διασωστών να κρατηθεί στη ζωή, ο 23χρονος άνδρας δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή.

Η «προφητική» μαντινάδα

«Προφητική» αποδείχθηκε η μαντινάδα που είχε αναρτήσει ο 23χρονος στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ως λεζάντα σε μία φωτογραφία που απεικονίζονταν ο άτυχος Γιάννης με κοντινό του πρόσωπο, η οποία έγραφε: «Τη νύχτα του θανάτου μου δε θέλω να νυσταξεις.. Όσα και αν έχεις δάκρυα για μένα να τα σταξεις!!».

Σπαράζει η Κρήτη για τον χαμό της 26χρονης Μαρίνας που άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο

Νέο θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στην Κρήτη με μία νεαρή γυναίκα και μητέρα ενός παιδιού, να αφήνει την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο.

Κρήτη

Τελευταίο αντίο στην 26χρονη μητέρα που έφυγε τόσο τραγικά από την ζωή, θα πουν την Μεγάλη Παρασκευή, οικογένεια, συγγενείς, φίλοι και γνωστοί.

Η κηδεία της θα γίνει στη Νέα Αλικαρνασσό, στις 12:30, από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου όπου θα ψαλεί η νεκρώσιμος ακολουθία.

ΚρήτηΚρήτη

Πως έγινε το δυστύχημα

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, το θανατηφόρο τροχαίο στην Κρήτη σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Μεγάλης Πέμπτης (02.05.24), όταν μία μηχανή συγκρούστηκε με αυτοκίνητο στον ΒΟΑΚ, στο ύψος του Κακού Όρους.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα οι δύο αναβάτες της μηχανής, μία 25χρονη και ένας 47χρονος να εκτιναχθούν από το όχημα.

τροχαίο

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ με τους διασώστες να διαπιστώνουν πως η 25χρονη είχε αφήσει ήδη την τελευταία της πνοή.

Την ίδια ώρα, ο 47χρονος μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ σε κρίσιμη κατάσταση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο σημείο του δυστυχήματος κλήθηκε και η πυροσβεστική για πλύση του οδοστρώματος.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.