Θρήνος στην κηδεία του Βασίλη Καρρά: Σε τραγική κατάσταση η σύζυγός του, “κατέρρευσε” η κόρη του

26 Δεκεμβρίου, 2023


Πλήθος κόσμου το πρωί της Τρίτης (26/12) αποχαιρέτησε τον Βασίλη Καρρά, η σορός του οποίου τίθεται σε λαϊκό προσκύνημα.Το “παρών” στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας στη Θεσσαλονίκη έδωσαν φυσικά οι δύο γυναίκες της ζωής του τραγουδιστή, η σύζυγός του, Χριστίνα και η κόρη τους, Ειρήνη.Οι δυο τους ήταν στο πλευρό του Βασίλη Καρρά μέχρι το τέλος και ακόμη δε μπορούν να πιστέψουν ακόμη ότι ο αγαπημένος…

... τους άνθρωπος δεν είναι πια στη ζωή.Φορώντας μαύρα ρούχα και γυαλιά ηλίου η Χριστίνα και η Ειρήνη Κεσογλίδου (το πραγματικό επώνυμο του Βασίλη Καρρά) δε μπόρεσαν να κρύψουν τη συγκίνησή τους. Η σύζυγος του Βασίλη Καρρά ξέσπασε μάλιστα σε λυγμούς, με την κόρη της να την παίρνει...

Πλήθος κόσμου το πρωί της Τρίτης (26/12) αποχαιρέτησε τον Βασίλη Καρρά, η σορός του οποίου τίθεται σε λαϊκό προσκύνημα.

Το “παρών” στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας στη Θεσσαλονίκη έδωσαν φυσικά οι δύο γυναίκες της ζωής του τραγουδιστή, η σύζυγός του, Χριστίνα και η κόρη τους, Ειρήνη.

Οι δυο τους ήταν στο πλευρό του Βασίλη Καρρά μέχρι το τέλος και ακόμη δε μπορούν να πιστέψουν ακόμη ότι ο αγαπημένος τους άνθρωπος δεν είναι πια στη ζωή.

Φορώντας μαύρα ρούχα και γυαλιά ηλίου η Χριστίνα και η Ειρήνη Κεσογλίδου (το πραγματικό επώνυμο του Βασίλη Καρρά) δε μπόρεσαν να κρύψουν τη συγκίνησή τους. Η σύζυγος του Βασίλη Καρρά ξέσπασε μάλιστα σε λυγμούς, με την κόρη της να την παίρνει αγκαλιά.

Επιθυμία της οικογένειας του εκλιπόντος, είναι αντί στεφάνων, να στηριχθεί ο σύλλογος παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα».

Θυμίζουμε πως ο Βασίλης Καρράς πέθανε το απόγευμα της Κυριακής (24/12) σε ηλικία 70 ετών. Εδώ και ενάμιση περίπου χρόνο έδινε μάχη με τον καρκίνο, ενώ τις τελευταίες μέρες είχε διαγνωστεί με κορονοϊό και νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, όπου άφησε και την τελευταία του πνοή.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.