Η Χριστουγεννιάτικη ερωτiκή εξομολόγηση της Βανδή στον Μπισμπίκη και το κρυφό τατουάζ του που έδειξε η κάμερα κατά λάθος

26 Δεκεμβρίου, 2023


Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης περνούν μαζί τις γιορτές των Χριστουγέννων, έχοντας στο πλευρό τους αγαπημένους φίλους.Μάλιστα, η τραγουδίστρια μοιράστηκε ένα βίντεο στο TikTok, από το τραπέζι που έκανε το ζευγάρι στους φίλους τους, την παραμονή των Χριστουγέννων.Ειδικότερα, η τραγουδίστρια καταγράφει με το κινητό της τον Κώστα Καπετανίδη να τρώει ένα πιάτο με τα φαγητά που εκείνη μαγείρ…

...εψε, όπως ακούγεται να λέει, καθώς είναι λάτρης της μαγειρικής.Ο Βασίλης Μπισμπίκης κάνει ευχές στην κάμερα της Δέσποινας ΒανδήΣτη συνέχεια, στρέφει την κάμερα προς την πλευρά του Βασίλη Μπισμπίκη, ο οποίος προσπαθεί να ανοίξει ένα μπουκάλι κρασί και του λέει «αγάπη μου πες...

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης περνούν μαζί τις γιορτές των Χριστουγέννων, έχοντας στο πλευρό τους αγαπημένους φίλους.

Μάλιστα, η τραγουδίστρια μοιράστηκε ένα βίντεο στο TikTok, από το τραπέζι που έκανε το ζευγάρι στους φίλους τους, την παραμονή των Χριστουγέννων.

Ειδικότερα, η τραγουδίστρια καταγράφει με το κινητό της τον Κώστα Καπετανίδη να τρώει ένα πιάτο με τα φαγητά που εκείνη μαγείρεψε, όπως ακούγεται να λέει, καθώς είναι λάτρης της μαγειρικής.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης κάνει ευχές στην κάμερα της Δέσποινας Βανδή

Στη συνέχεια, στρέφει την κάμερα προς την πλευρά του Βασίλη Μπισμπίκη, ο οποίος προσπαθεί να ανοίξει ένα μπουκάλι κρασί και του λέει «αγάπη μου πες “καλά Χριστούγεννα”», με τον ηθοποιό να απαντά «Καλά Χριστούγεννα μωρό μου, να είμαστε ευτυχισμένοι και χαρούμενοι».

Το τραπέζι που έκανε η Δέσποινα Βανδή σε αγαπημένα πρόσωπα

@desp1navandiofficial

Καλα Χριστουγεννααααααα!!!! Ευτυχια αρμονια χαρα δημιουργια και πολλη πολλη αγαπη!!!

♬ πρωτότυπος ήχος – Despina Vandi Official

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.