Γιώργος Θεοφάνους για ΟΝΕ: «Είναι η πρώτη φορά που το λέω, φοβήθηκαν… Αν γινόταν αυτό το τρικ, θα πήγαιναν καλύτερα»

7 Μαΐου, 2024


Ο Γιώργος Θεοφάνους ήταν ο σημερινός κεντρικός καλεσμένος της εκπομπής Στούντιο 4, λίγο πριν την διεξαγωγή του Α’ Ημιτελικού της Eurovision, με τη συμμετοχή της Κύπρου. Ο συνθέτης θυμήθηκε άγνωστες ιστορίες από τις δικές του συμμετοχές στον μουσικό διαγωνισμό, με πιο δημοφιλή όλων, εκείνη με τους ONE το 2002.«Θυμάστε πόσοι έπεσαν να τη φάνε τη Μαρίνα Σάττι, όταν πρωτοβγήκε το τραγούδι της; Όταν το…

...λμήσαμε κάποιοι να βγούμε να πούμε ότι “ακούστε το ξανά, ίσως να μην είναι έτσι όπως τα λέτε”, γύρισε ξαφνικά το πράγμα. Αντί να ευχόμαστε να πάει καλά, καθόμαστε τώρα και κρίνουμε;», είπε αρχικά ο Γιώργος Θεοφάνους.Για να συμπληρώσει: «Με τους ΟΝΕ ήταν η πρώτη φορά που είπαμε...

Ο Γιώργος Θεοφάνους ήταν ο σημερινός κεντρικός καλεσμένος της εκπομπής Στούντιο 4, λίγο πριν την διεξαγωγή του Α’ Ημιτελικού της Eurovision, με τη συμμετοχή της Κύπρου. Ο συνθέτης θυμήθηκε άγνωστες ιστορίες από τις δικές του συμμετοχές στον μουσικό διαγωνισμό, με πιο δημοφιλή όλων, εκείνη με τους ONE το 2002.

«Θυμάστε πόσοι έπεσαν να τη φάνε τη Μαρίνα Σάττι, όταν πρωτοβγήκε το τραγούδι της; Όταν τολμήσαμε κάποιοι να βγούμε να πούμε ότι “ακούστε το ξανά, ίσως να μην είναι έτσι όπως τα λέτε”, γύρισε ξαφνικά το πράγμα. Αντί να ευχόμαστε να πάει καλά, καθόμαστε τώρα και κρίνουμε;», είπε αρχικά ο Γιώργος Θεοφάνους.

Για να συμπληρώσει: «Με τους ΟΝΕ ήταν η πρώτη φορά που είπαμε να δοκιμάσουμε με τον κουμπάρο μου και στιλίστα, Γιώργο Σεγρεδάκη, κάτι διαφορετικό στα παιδιά. Τους έφτιαξε κάτι κοστούμια που φαίνονταν οι κοιλιακοί και τα μπράτσα τους, πολύ ωραία. Είναι η πρώτη φορά που το λέω. Και φοβηθήκανε τα παιδιά. Είπαν: “Θα βγούμε εμείς γuμνοί επάνω στη σκηνή στην τηλεόραση”; Ήρθαν 6οι».

Δείτε επίσης: Κωνσταντίνος Χριστοφόρου – Αντέδρασε σε ερώτηση για τον Γιώργο Θεοφάνους: «Μετά από 35 χρόνια το θυμήθηκε;»

Ο Γιώργος Θεοφάνους για τους ONE και τη συμμετοχή του με την Ευρυδίκη

«Το λέμε ακόμα και σήμερα με τον Γιώργο ότι, εάν γινόταν αυτό το τρικ επάνω στη σκηνή, θα πήγαιναν καλύτερα. Ήταν εξαιρετικά τα κοστούμια του Γιώργου και πολύ έξυπνα. Εκείνη τη χρονιά η τραγουδίστρια από τη Λετονία που κέρδισε, άλλαζε φόρεμα πάνω στη σκηνή, είχε μπει το visual περισσότερο», δήλωσε εν συνεχεία ο Γιώργος Θεοφάνους.

«Τότε γίνονταν μόνο ανταλλαγές βαθμών από τις επιτροπές. Θυμάμαι το ’92 με την Ευρυδίκη και κάποιες χώρες μας έλεγαν ότι “δεν μπορούμε να σας δώσουμε κάτι, γιατί ο διευθυντής σας πέρσι μας έταξε κάτι και τελικά δεν μας έδωσε”. Τι είναι αυτό; Πού είναι το τραγούδι και ο άνθρωπος που τραγουδάει; Προαποφασίζουμε ποιον θα υπερψηφίσουμε και θα καταψηφίσουμε;», κατέληξε όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα, δηλώνοντας μάλιστα κατά στην πρακτική που έχουν Ελλάδα και Κύπρος να ανταλλάζουν 12άρια.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.