Έγινε το “μπαμ της χρονιάς”: Μπαίνει Survivor αυτός που δεν έλεγε ούτε γεια με τον Ατζούν & φέρνει τα πάνω κάτω

25 Δεκεμβρίου, 2023


Ο Τζέιμς Καφετζής θα είναι ένας από τους παίκτες που θα μπει στο Survivor, το οποίο θα ξεκινήσει στις αρχές του 2024.Όπως υπογράμμισε ο Γιώργος Λιανός σε συνέντευξή του στης εκπομπή “Fay’s Time” για τους μαχητές «είμαι πολύ χαρούμενος για το κάστινγκ των Μαχητών. Για κάθε παίκτη που δεν συνέχιζε στο επόμενο βήμα ήταν ένας βαθύς αναστεναγμός, έλεγες “όχι αυτός”. Έχει όλο το φάσμα, έχει ωραίους χαρα…

...κτήρες, καλούς αθλητές».Ο Τζέιμς Καφετζής δέχτηκε πρόταση να πάει στο SurvivorΣχετικά με τους διασήμους, ο παρουσιαστής επεσήμανε «στο θέμα των Διασήμων δεν ανακατεύομαι καθόλου, το μόνο που έκανα, είναι ότι βρήκα τον Τζέιμς στο πάρκινγκ και τον έστειλα να μιλήσει».Υπενθυμίζεται...

Ο Τζέιμς Καφετζής θα είναι ένας από τους παίκτες που θα μπει στο Survivor, το οποίο θα ξεκινήσει στις αρχές του 2024.

Όπως υπογράμμισε ο Γιώργος Λιανός σε συνέντευξή του στης εκπομπή “Fay’s Time” για τους μαχητές «είμαι πολύ χαρούμενος για το κάστινγκ των Μαχητών. Για κάθε παίκτη που δεν συνέχιζε στο επόμενο βήμα ήταν ένας βαθύς αναστεναγμός, έλεγες “όχι αυτός”. Έχει όλο το φάσμα, έχει ωραίους χαρακτήρες, καλούς αθλητές».

Ο Τζέιμς Καφετζής δέχτηκε πρόταση να πάει στο Survivor

Σχετικά με τους διασήμους, ο παρουσιαστής επεσήμανε «στο θέμα των Διασήμων δεν ανακατεύομαι καθόλου, το μόνο που έκανα, είναι ότι βρήκα τον Τζέιμς στο πάρκινγκ και τον έστειλα να μιλήσει».

Υπενθυμίζεται ότι, δύο χρόνια πριν, Τζέιμς Καφετζής και Ατζούν Ιλιτζαλί είχαν φτάσει στη δικαστική οδό, προκειμένου να λύσουν τις διαφορές τους, μετά την αγωγή του Τούρκου παραγωγού στον παίκτη, στην οποία του ζητούσε 100.000 ευρώ, για τη συμμετοχή του στο J2US.

Τελικά, τόσο ο χρόνος, όσο και το υπέρογκο ποσό των εβδομαδιαίων αποδοχών, που προσφέρθηκαν στον παίκτη, είναι ικανά διαγράφουν τα πάντα από το παρελθόν.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.